Veterinärbesök, semesterfirande och falsterbo -

Min vardag, Hästar

I tisdags följde jag med min mamma till veterinären med hennes häst, mest en check för att Niklas ska kunna fortsätta utbildningen och skönt nog såg allt bra ut. Jag var vid stallet runt tre och kom inte hem fören runt halv 11 - 11, de blev en väldigt lång dag och jag är glad att jag fick komma hem till en pojkvän som fortfarande var vaken och hade fixat middag till mig, annars kan jag ju tyvärr erkänna att jag aldrig skulle ätit middag den tiden och jag insåg själv hur lätt de vart för mig att skippa måltider innan just för att man vissa dagar är i stallet otroligt länge..


I onsdags var jag i stallet och red både Ticke och Nettan sen på kvällen åt vi middag nere på torget med Henriks pappa m familj och efter de tog vi en promenad, så mysigt och skönt.


I torsdags så var jag i stallet igen och red, när Henrik kom hem från jobbet gick vi ner på systemet och senare åkte vi och köpte middag och åkte ner till hamnen och satte oss, efter vi ätit gick vi även en sväng vid havet, en helt perfekt sommarkväll även fast mitt psyke sabbar lite som alltid, älskar iallafall denna stad och fina Henrik helt obeskrivligt mycket.


I fredags så tog jag en löprunda, sen satt jag och pusslade, jag la ett helvetes jobbigt och svårt pussel men de är så nyttigt för stressande mig att försöka låta de ta tid... Henrik gick även äntligen på semester i fredags och shit vad jag önskar att jag kunde ta semester ifrån mitt huvud, ifrån psykisk ohälsa.. Vi drack och åt gott iallafall med en arbetskamrat till Henrik och hans sambo, en väldigt trevlig kväll som slutade på en nattklubb i hbg.
Måste bara säga att världen är fan liten när man inser att man står mitt emot en person som bott i samma lilla by som en själv uppe i dalarna innan, sjukt...


Lördagen spenderades mestadels i sängen då Henrik inte mådde så bra, men på eftermiddagen kom vi tillslut iväg till Henriks bror i Falsterbo där vi har spenderat resten av helgen. Falsterboveckan började på lördagen och vi var där halva söndagen, superkul att få se massa fina hästar och shoppa lite hästsaker, bara vara iväg jag och Henrik lite samt att umgås och bo hos Henriks bror, riktigt mysigt, fina skåneland, de kommer upp bättre bilder från helgen i ett annat inlägg.

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Åh, den Nocco'n är så jäkla god! Kram!
nouw.com/hildasundler
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja verkligen, den är min favorit! 😃 Kram
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Ni verkar ha det så mysigt jämt 😊 Gör trevliga utflykter, äter god mat ute, är vid havet och träffar vänner!
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De har vi väldigt ofta, sen har vi ju tur som bor i en helt fantastisk miljö här nere 😘👌
nouw.com/nikolinapettersson