Sjuk, igen -

Min vardag, Bilder, Natur

Helgen är snart över och jag har insett att jag inte gjort ett skvatt denna helgen, eller ja, jag har kollat på fälttävlans em, men förutom det har det inte hänt mycket.
I torsdags började jag bli sjuk, jag kände av halsen extremt mycket (mer än den där halssmärtan jag gått med nu sen i april), jag hade väldigt ont i huvudet och så fick jag även feber på kvällen, så det där med att sova kunde jag glömma, jag vaknade stup i kvarten av att jag var dyblöt av allt svett och sen av att jag frös.. Febern har iallafall lagt sig nu, den har kommit och gått lite över hela helgen men inte vart så farligt, huvudet och halsen har vart värre, huvudet gör fortfarande väldigt ont men jag har inte så ont i halsen idag men jag är väldigt tjock och det är som att jag har en stor slemklump i halsen och igår kväll tappade jag även rösten och den var helt borta imorse också, nu finns den där iallafall men oj så rasslig jag låter haha. Låter som en gammal gubbe som rökt hela sitt liv typ. Är väl tredje gången det här året som jag blivit väldigt sjuk...

Ja, så rolig har min helg vart, men som sagt har jag iallafall haft bra underhållning på tv'n och sverige tog ju tillslut brons i EM vilket är så jäkla kul! Lite extra kul och nervös blir man när Niklas rider eftersom det är i deras stall vi har våra hästar, så enormt duktig och jag beundrar hela deras familj eftersom man vet hur otroligt mycket dem kämpar och sliter i vardagen.
Sen blir jag bara mer och mer sugen på att ta upp ridningen på riktigt igen, jag är verkligen så otroligt tävlingssugen just nu, jag saknar tävlingarna, satsningen, träningen och allt som hör till..
Får väl se om suget är lika stort den dagen jag har ekonomin och energin för det..

Hoppas ni haft en bättre helg och jag bjuder på några ovisade bilder från en bättre helg för min del med ett bättre mående och en långpromenad ute i skogen

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men vilken söt liten hund <3 Magiska bilder! Krya på dig!
nouw.com/celinelundqvists
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja, världens sötaste 🤗 tack snälla fina du ❤ kram
nouw.com/nikolinapettersson
Aliciasmood
Aliciasmood,
Krya på dig!!
nouw.com/aliciasmood
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla 🤗🤗
nouw.com/nikolinapettersson