När man inte känner sig trygg -

Min vardag

Min kära vän på mina promenader, har så gott som alltid denna i min ficka och känner mig faktiskt tryggare när den ligger där.. sjukt ändå att de är så, ska inte varje människa känna sig trygg när den är ute och går?
Man ska inte behöva vara rädd för andra människor, men de är man, tyvärr.. Sen är jag kanske töntigare och räddare än andra, vad vet jag, men folk har svikit mig fööör många gånger.

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

solanges
solanges,
Håller med om att det är sjukt! Usch! Jag är precis som dig, väldigt rädd av mig när det kommer till sånt. Men känn inte eller kalla dig själv för "töntigare", jag lovar dig att vi 2 nog är långt ifrån ensamma. Önskar dig en fortsatt trevlig dag. Kram på dig!
nouw.com/solanges
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Alltid skönt att höra att man inte är ensam om de när man känner sig extremt töntig.. Men är hemskt att man ska behöva känna så och som du säger, vi är nog bara 2 av tusen som känner så tyvärr. Tack snälla och hoppas du också får en bra dag fina du:) Kram!
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Det är hemskt att det ska behöva vara såhär. Önskar att man kunde känna sig trygg, men tyvärr är ju inte verkligheten så fin som man önskar alla gånger
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Instämmer helt!! Önskar att de var en självklarhet att man kände sig trygg.. Men nej tyvärr, verkligheten och samhället är inte så fint som man önskar att de skulle vara.. Kram på dig!
nouw.com/nikolinapettersson
Isobellon
Isobellon,
bra grej det där du ..
nouw.com/isobellon
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men visst är de?! Fast önskar att den inte ens behövde finnas egentligen.. men tur ändå att den finns när verkligheten inte riktigt är som man själv vill...
nouw.com/nikolinapettersson