Misslyckad? -

Anorexia, Psykisk ohälsa, texter

Vissa dagar dippar jag rejält, jag undrar om jag någonsin kommer bli bra igen, jag drunknar verkligen i alla mina tankar, vissa dagar jämför jag mig en massa med alla friska personer, alla fantastiska personer som tagit sig långt i livet och jag blir så arg och besviken på mig själv för att inte jag gjort de, för jag är sjuk, för att jag inte lyckats med någonting med min jobbkarriär, ledsen för att jag knappt får in några pengar alls i månaden, för att jag inte kan spara och för att framtiden bara känns svår, jobbig., långt borta.. Jag känner mig otroligt misslyckad, som flickvän, vän, dotter.. ah jag tror ni fattar... Jag vill verkligen mycket men allt känns verkligen så långt bort... Jag skojar verkligen inte när jag säger att jag har ångest över pengar och min framtid varje dag...

Egentligen VET jag att de aldrig vart mitt val, mitt val att de skulle bli såhär, att jag skulle bli våldtagen, att bli sjuk i anorexi, mitt val att bli djupt deprimerad, de har aldrig vart mitt val.. och jag vet att min pojkvän alltid står vid min sida och stöttar mig när jag drunknar i alla dessa tankar, han försöker alltid hjälpa mig och får mig att vända allt misslyckande jag känner till motivation, han står ut med så mycket som jag tror andra inte skulle gjort, han får mig alltid att fortsätta kämpa, likaså min mamma, hon stöttar mig alltid också och jag är så glad att jag har dem två när jag känner mig som den mest misslyckandes människan i världen (även fast jag vet att jag inte är de, så KÄNNS de så) och jag är otroligt rädd för att dem ska ge upp om mig, lämna mig..

Resan jag gör för att bli friskare är lång och extremt krokig... jag är väl medveten om att kämpa för att bli frisk ifrån en ätstörning är ett heltidsjobb, eller de är något man verkligen jobbar med hela tiden, 24h/ dygn.. jag vet att de kommer ta tid att bli friskare och de är något JAG men även alla andra måste förstå och acceptera. Men hellre att de tar tid och de blir bra denna gång än att de går fort och jag kraschar rejält igen..

Gillar

Kommentarer

Ida,
Du är verkligen inte misslyckad! Du är en kämpe. Du är allt annat än misslyckad! Önskar du kunde se det själv ❤❤
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Fina Ida, tack snälla för dina varma ord, om några år hoppas jag kunna se mig själv som stark. Bamsekram till dig ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
Wilmastrahlin
Wilmastrahlin,
Du är så himla stark, fortsätt kämpa!
nouw.com/wilmastrahlin
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Känner mig långt ifrån stark men tack snälla, jag gör mitt bästa 😘
nouw.com/nikolinapettersson