Min helg och min dag -

Min vardag, outfits

Kort sammanfattning av min helg: Helt fantastisk! I fredags fotades jag lite av min fina vän Lisa, när Henrik kom hem från jobbet gick vi ut och njöt av solen i flera timmar, vi gick sedan vidare till en uteservering och slutade senare på en annan uteservering med trevligt folk.
Hela lördagen låg jag/vi bakis, jag blir sällan bakis men i lördags, herregud så dåligt jag mådde.. men så värt de eftersom fredagen verkligen var helt perfekt. Gårdagen spenderade vi på stranden, åt lunch och mellanmål på stranden och hade de helt fantastiskt. Jag fick dock en tagg i min häl så håller mina tummar för att den inte ska vara giftig.. har helt sjukt ont... Jag hade iaf en helt perfekt helg med min favoritperson.

Idag åkte jag med Lisa till hbg, väla en sväng då hon skulle göra lite ärenden där och gärna ville ha sällskap, jätte trevligt som alltid och även jag fick med mig lite saker hem, några inredningsdetaljer. Senare på em åkte jag med mamma till stallet och red, älskar verkligen att rida min lilla ponny men idag var han heeelt galen och allmänt jobbig.. lilla idiot ponnyn... haha.

Jag fick hem denna jacka förra veckan, den är helt perfekt att ha på sig när man går morgon- och kvällspromenader med Oscar just nu, tunt material och väldigt skön! Ni hittar jackan HÄÄÄR

~ Sista delen av inlägget är ett samarbete ~

Gillar

Kommentarer

emeliepahlin
emeliepahlin,
Tycker du och din blogg är fantastisk! Lider av samma problematik som dig. Fick anorexi när jag var 14. Gillar att läsa dina inlägg. Du är så stark och så galet fin, och det tycker många fler! Glöm aldrig det.
nouw.com/emeliepahlin
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men ÅÅH!! Fina du! Tusen tusen tack för dina fina ord, de värmer massor ska du veta!! ❤ Kämpa på fina du, du är helt fantastisk, glöm aldrig de!! 😘 Tusen tack för dina ord, de värmer massor ska du veta!! Bamsekram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Låter som en helt underbar helg! Jackan var skit snygg också 😍 Kram
nouw.com/carolineelfstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De var de verkligen 😍🙌 tack snälla, tycker verkligen jag med😘👌 bamsekram
nouw.com/nikolinapettersson
albiens
albiens,
Låter som en helt underbar helg och så fin du är! Var gärna med i min veckans blogg tävling! Kram <3
nouw.com/albiens
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De var de verkligen!! Tack snälla, du är super fin! Kram 😘
nouw.com/nikolinapettersson
carolinamikaela
carolinamikaela,
Vet du hur glad jag blir att läsa detta?! Att du haft en sådan bra helg, tänka sig att både du och jag kan njuta av livet och ha kul!! Vet inte hur du känner men för några månader sedan så trodde jag aldrig att jag nånsin skulle kunna må bättre. Tänk vad lite beslutsamhet och mat faktiskt kan göra för en 😀 du är så värd att känna lycka och att må bra och du ska veta att alla dina ord du skriver till mig ger mig så mkt styrka. Mängder av kramar ❤❤❤❤
nouw.com/carolinamikaela
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men underbara du!!!! ❤❤❤ Nej känner igen mig, när jag var som sjukast för några månader trodde jag aldrig att jag skulle stå där jag står idag.. Trodde verkligen ALDRIG att jag skulle känna känslan av lycka igen... Men fan vad VI ÄR BRA!! För vi kämpar, för vi aldrig gett upp!! För vi är vi!!! 😘❤❤ DU är verkligen värd all lycka och medgång i livet som man bara kan ha!! Dina ord/kommentarer värmer alltid massor bästa du! DU är helt fantastisk, glöm aldrig de!!!!
Du är dösnygg, alltid!! Glöm aldrig de, boosta dig själv med de ikväll!! 😘 Bamsekram ❤❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
carolinamikaela
carolinamikaela,
Glömde skriva att du är så jävla snygg så man smäller av 😍😍😍
nouw.com/carolinamikaela
isabellahallbrink
isabellahallbrink,
Din blogg är ju helt underbar..va gärna med i min veckans blogg du har nog stor chans o vinna
nouw.com/isabellahallbrink
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tusen tack fina du!! 😘 okej, ska kolla in den 😊 Kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson