många funderingar -

Min vardag

Jag har suttit här flera gånger, suttit och funderat på om jag ska dela med mig av vissa saker från livet den senaste tiden eller inte, men jag vet att det kan nå fram till fel personer i denna perioden av mitt liv och att det kan bli fel.. Därför är det väldigt tyst här även fast jag kanske egentligen har många funderingar och mycket att skriva..

Jag ska iallafall försöka skriva färdigt ett inlägg om adhd, jag började på det för flera månader sedan men har inte ritkigt orkat eller kommit ihåg att skriva färdigt det..

Halva augusti har redan gått nu vilket innebär att jag har en vecka kvar på mitt sommarjobb och sen börjar min praktik. Det är läskigt hur fort tiden går, hur extremt intensiv denna sommaren har varit för mig och hur mycket jag verkligen hade behövt några dagars ledighet. Men det blir nog bättre när min praktik börjar och jag iallafall får vara ledig två dagar i rad.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Känner igen dom där funderingarna om man ska dela med sig eller inte. Du gör det som känns bäst 💛

nouw.com/hilma
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Åh vad jag känner igen mig. Har själv ADHD och förstår att det är svårt att komma igång med det. Jag förstår också att det kan vara väldigt jobbigt att veta om man ska skriva eller inte skriva. Det är lätt att trigga andra på olika sätt om man "säger det på fel sätt". Hursomhelst så hoppas jag att du tar DIG själv först. För du är viktigast i ditt liv. Ta hand om dig <3

nouw.com/psykiskohalsablogg
bergstrandanna
bergstrandanna,

Är på samma plats i mitt bloggande, har så många inlägg som känns lite för sårbara för att publicera.. men samtidigt vill jag inte släppa taget om dem och gå vidare heller. Hoppas du hittar andra sätt att ventilera dina funderingar så länge! ❤️

nouw.com/bergstrandanna
thereselinneaa
thereselinneaa,

Vilken underbar bild!

nouw.com/thereselinneaa