Lyckan av att träna -

Psykisk ohälsa, Hälsa

Känslan av att ORKA träna igen är verkligen HELT underbart!!!!
Lyckan jag verkligen känner av att kunna/orka träna igen är AMAZING!!
(men jag är väldigt försiktig så de inte blir som ett tvång utan jag tränar för att jag orkar och älskar de!!)

Jag älskar verkligen att kunna träna lite igen, att träna och bygga upp mig själv igen, att träna för att bli stark, de ger mig så mycket lycka och att träna på ork och energi är så mycket härligare än att endast träna på vilja som jag gjort i mångamånga år. Jag älskar verkligen att löpträna men tränar även styrka någon dag i veckan och rider några dagar i veckan.
Jag försöker hitta en balans och så länge jag äter så får jag träna, jag tränar inte VARJE dag, jag svälter inte mig själv längre, jag lägger in extra måltider ibland och jag äter större mängd mat när jag känner att kroppen behöver de, jag kollade även med dem i Lund om de är okej och de är de så länge jag själv är medveten, har koll på att jag inte går ner i vikt och aldrig tränar på tvång och om jag inte sköter maten får jag inte träna, så är de, inga fusk eller någonting så ingen behöver påpeka någonting om de tack.
Jag vill inte träna och pressa mig själv bara på vilja längre utan jag vill träna för jag ORKAR och för att bli starkare för de är de som gör mig lycklig ända in i själen. Igår sprang jag min första ganska långa runda, psyket sa stopp efter dem km jag brukar springa men kroppen orkade verkligen så mycket mer, jag måste pressa mitt psyke lite mer, men satan vad skönt de var, blev verkligen stolt över mig själv!!
Jag älskar att träna och de är helt fantastiskt att träna när man har energin till de, love it!!!Om
ni vill läsa mer om min träning nu i framtiden får ni gärna kommentera de.

Gillar

Kommentarer

M
,
Så kul för dig och du är så snygg!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla!! 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Linnea
,
Så himla härligt med träning💕. Längtar också tills jag får börja. Hade du något speciellt BMI eller några andra "riktlinjer" typ då du fick börja träna och så?
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Verkligen helt fantastiskt!! 😘❤ De förstår jag att du gör men gör de inte förens dem säger att de är okej 😘 Jag vet faktiskt inte, men utifrån vad jag äter och bmi kan jag tro.. 😊
nouw.com/nikolinapettersson