Hur chefen betedde sig -

texter

"för en vanlig person som är trött på morgonen är de 1,2,3 så går man upp ur sängen, för en med utmattning orkar man inte, man känner sig som förlamad, kroppen stänger av sig för att överleva, man kommer inte ur sängen"
precis så var de för mig i juni när jag blev sjukskriven, jag orkade verkligen inte ta mig ur sängen, de gick inte hur mycket jag än försökte, jag kunde inte ta mig ur sängen, de gick verkligen inte hur mycket jag än ville..

De är över 1 år sedan jag började jobba på BK nu. Jag minns när jag hade fått urinvägsinfektion och pratade med vårdcentralen och sa att jag inte kunde komma en tid hon sa för att jag skulle jobba och hon jag pratade med verkligen skällde ut mig och sa åt mig att jag MÅSTE gå till vc den tiden jag fick av henne... inte ens då reflekterade jag över mitt beteende. Jag minns så väl kollegan som varje dag kommenterade att blivit tjock, att jag gått upp i vikt osv, jag minns så väl hur de var på jobbet i början, hur jag aldrig kunde säga nej till att jobba extra, jag minns i början när jag träffade Henrik, de var då jag insåg att jag inte kunde säga nej, hur trött och sliten jag var så kunde jag inte säga nej till jobb, jag minns så väl att chefen var as trevlig innan jag blev sjuk, men efter den dagen jag blev sjuk har han inte vart trevlig eller snäll, jag fick kämpa som fan för att få ut min sjuklön från företaget, vilket jag knappast fick i rätt summa, men jag fick tillslut ut något iallafall, sen, efter jag vart sjuk i några dagar och fått sjukskrivning nästan en månad framåt, sa min chef åt mig att jag skulle säga upp mig?? bara för att han inte ville betala ut rehabilitering och alla andra kostnader osv... Har lärt mig i efterhand att jag aldrig skulle sagt upp mig även fast jag aldrig skulle kunna jobba där eller på ett sådant jobb igen.. men ändå. Fan att jag inte visste bättre, fan att ingen sa till mig de innan de var för sent.. men men, min chef är nog glad för att han sparat in mycket pengar genom mig och att jag sa upp mig iallafall haha.

  • texter
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer