Hur chefen betedde sig -

texter

"för en vanlig person som är trött på morgonen är de 1,2,3 så går man upp ur sängen, för en med utmattning orkar man inte, man känner sig som förlamad, kroppen stänger av sig för att överleva, man kommer inte ur sängen"
precis så var de för mig i juni när jag blev sjukskriven, jag orkade verkligen inte ta mig ur sängen, de gick inte hur mycket jag än försökte, jag kunde inte ta mig ur sängen, de gick verkligen inte hur mycket jag än ville..

De är över 1 år sedan jag började jobba på BK nu. Jag minns när jag hade fått urinvägsinfektion och pratade med vårdcentralen och sa att jag inte kunde komma en tid hon sa för att jag skulle jobba och hon jag pratade med verkligen skällde ut mig och sa åt mig att jag MÅSTE gå till vc den tiden jag fick av henne... inte ens då reflekterade jag över mitt beteende. Jag minns så väl kollegan som varje dag kommenterade att blivit tjock, att jag gått upp i vikt osv, jag minns så väl hur de var på jobbet i början, hur jag aldrig kunde säga nej till att jobba extra, jag minns i början när jag träffade Henrik, de var då jag insåg att jag inte kunde säga nej, hur trött och sliten jag var så kunde jag inte säga nej till jobb, jag minns så väl att chefen var as trevlig innan jag blev sjuk, men efter den dagen jag blev sjuk har han inte vart trevlig eller snäll, jag fick kämpa som fan för att få ut min sjuklön från företaget, vilket jag knappast fick i rätt summa, men jag fick tillslut ut något iallafall, sen, efter jag vart sjuk i några dagar och fått sjukskrivning nästan en månad framåt, sa min chef åt mig att jag skulle säga upp mig?? bara för att han inte ville betala ut rehabilitering och alla andra kostnader osv... Har lärt mig i efterhand att jag aldrig skulle sagt upp mig även fast jag aldrig skulle kunna jobba där eller på ett sådant jobb igen.. men ändå. Fan att jag inte visste bättre, fan att ingen sa till mig de innan de var för sent.. men men, min chef är nog glad för att han sparat in mycket pengar genom mig och att jag sa upp mig iallafall haha.

  • texter
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Fyfan vad sjukt!!!! Ledsen att du blev utsatt för det. Vidriga människa! 😓 bra ändå att du sa upp dig tycker jag, hur kändes det att göra det? Jag går själv i de tankarna eftersom jag aldrig någonsin kommer vilja sätta min fot på mitt jobb igen, men samtidigt känns det så osäkert. Kram ❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
ja usch ja.. :/ Jadu, blev så gott som tvingad till att säga upp mig så jag hade ju inte så mycket val, hade jag vetat bättre hade jag inte gjorde då jag överlevt bättre ekonomisk nu som sjukskriven..
Jag vet faktiskt inte tyvärr.. De är ett stort steg men jag tycker du verkligen ska göra de du själv känner att du orkar och de som är bäst för dig. Kanske är ett annat jobb bättre för dig när du ska börja jobba igen? Bamse kram till dig fina <3
nouw.com/nikolinapettersson
juliaboudree
juliaboudree,
men fy vilken arbetsplats, tur nu i efterhand att du slutade
nouw.com/juliaboudree
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
jo så kan man se på de.. 😊
nouw.com/nikolinapettersson