Han tog makten över MIN kropp ifrån mig -

Min historia, Psykisk ohälsa

Han tog ett steg närmare mig och började ta på mig med sina stora händer, jag backade ifrån honom och sa ifrån, att jag inte ville, han sa att jag visst ville, men jag sa emot igen.. Då röt han till och han tog ett kraftig tag om min handled, han höll fast mig så hårt, så hårt att jag inte kunde fly, jag var för svag.. Han tryckte upp mig emot den gula väggen med all sin kraft. Samtidigt som jag försökte kravla mig ur hans grepp försökte jag skrika och han satte sin andra stora hand för min mun.. jag visste inte vad jag mer kunde göra.. jag hade försökt säga ifrån, jag hade försökt fly, jag hade försökt skrika, men inget gick, min kropp och allt bara lämnade mig stående där mitt emot honom. jag var livrädd, jag var kraft och maktlös.. de ända jag ville var att inte dö.

Senare tittade han mig rakt in i ögonen fast de mer kändes som han såg rakt igenom mig, och sa, "de är ju ditt egna fel, du får ju skylla dig själv " sen vände han sig raskt om och gick där ifrån...
Han som var så snäll, så vänlig, så rar, så artig, vad fan hände.. jag fattade ingenting.

Jag anser fortfarande att de jag blivit utsatt för är mitt fel, jag försöker varje dag få mig att förstå att de inte var de.. Jag försöker fortfarande lära mig leva med det jag blivit utsatt för x antal gånger och lämna de bakom mig, börja leva mitt liv igen. Men de är inte lätt, men livet är inte lätt, inte för någon. Alla har vi våra olika problem och saker som påverkat oss på olika vis och gjort oss till den vi är.

Gillar

Kommentarer