frågor - svar

fått ngra frågor på senaste som jag tänkte ta här eftersom vissa upprepats ngra ggr nu.. Hur lång är du och vad väger du? Jag är 173 cm, hur mycket jag väger är inget jag tänker ta upp...

Vad är de för "fel" du har med din kropp och kan du skriva ett exempel hur de märkts? Enligt läkarna har jag lågt blodtryck och för snabb, stark puls lite oregelbundet typ.. Kan ta exemplet när jag tävlade ivan i år och inne på banan så domnade mina armar bort och pulsen blev snabb och stark, och jag har bara den ponnyn att tacka för att vi tog oss igenom hela banan.. men får rätt ofta snabb stark puls och blir yr. Har du någon kontakt med ditt/dina ex? Ja de har jag, 2 utav dom, mer eller mindre. Saknar du din ponny? Varje dag.. men jag vet att han har de bra. Hur tränar / äter du? - drömkroppen Oj, tack, men nej de har jag inte. men jag går, cyklar eller springer minst en gång om dagen och kör även lite styrka utöver de. Och hur jag äter är inget någon borde ta efter, är nog den onyttigaste människan som finns..
Har du lättare att umgås med killar? Oh ja de har jag, med killar som faktiskt "bara" vill vara ens vän. men har svårt att lita på människor, tjej som kille.
Du gillar sommaren va?
Jag älskar sommaren och värme.. är rätt kall av mig..

Gillar

Kommentarer