forgive myself sounds good, forget that it happened i'm not sure i can -

- jag kommer aldrig förlåta honom, men jag måste acceptera att de hänt och förlåta mig själv.
jag börjar garanterat redan få en helt ny syn på livet, helt annat än vad jag haft de senaste åren, skönt nog. Men tänk ändå att jag kan skriva detta redan, att jag gar fått en ny syn på livet, å visst kommer jag många dagar ångra detta inlägg men ändå!!! folk förstår nog inte hur de är, eller de är omöjligt för andra att förstå hur jag mått å känt mig de senaste åren även fast jag själv trott att ALLA mått/mår så och att de e "normalt".. tänk så konstig syn man kan ha på livet.. men nu är de som en helt ny värld har öppnat sig för mig.. och de kommer bli bättre, men jag kommer få jobba på de hela livet. jag kommer börja leva livet på ett annat sätt, när jag orkar, då jag verkligen ska se livet på ett helt annat sätt, jag ska se de långtsiktigt och värt varenda minut, jag ska lära mig njuta av att leva. jag kommer lära mig tycka om mig själv, jag kommer lära mig så många nya saker om livet och visst kommer jag tänka å tycka att allt är förjävligt ibland, men de får de nog vara än. börjar ändå se ljusglimtar i saker, ser även livet mer som ett äventyr nu, inte bara ett plågeri dag ut och dag in, ser även mina vänner och vänskapen på ett helt annorlunda sätt efter gårdagens besök, jag kände mig älskad på riktigt, och den känslan går inte att beskriva och finns nog inget som slår den, på riktigt! jag förstår mina vänner på ett helt annat sätt nu och har insett så mycket nytt.. men de får ta tid, alla förändringar jag jobbar på, även fast jag själv tkr de är assegt. haha. kommer iaf garanterat lita på de vännerna jag har kvar nu på ett helt annat sätt, garanterat, fina människor, för de är så värt de att våga, våga göra de, våga öppna sig och förklara. helt klart. de är ju ändå de jag önskar att de gjort för mig om de vart med om samma sak så.. även fast mina inre röster fortfarande har krig inom mig haha. men de är skönt att berätta, att de faktiskt får veta. trotts allt. helt ärligt tror jag att man kan ta sig igenom allt, bara man vill och med rätt stöd och människor omkring sig.
och jag är envis som få, på gott och ont... och framförallt jag ska lära mig att inte ta allt skit längre, lära mig att vända allt negativt jag tänker om mig själv osv till positivt, jag ska lära mig att lita på andra människor, JAG SKA ALDRIG BE OM URSÄKT FÖR ATT JAG FINNS, jag ska lära mig att stå på mig själv och inte låta andra trampa ner mig mer. Jag ska hitta mig själv igen på riktigt, låta mig själv må bra och vara glad och kunna visa andra den spralliga, busiga, lyckliga och glada sidan av mig själv, den galna sidan av mig som bara dom jag vverkligen litat på fått se.. den nikolina jag faktiskt egentligen är, men som jag inte vågatv isa på länge, den nikolina som jag velat dölja, gömma å bara trycka bort, fan vad jag saknar den sidan av mig själv..mitt riktiga jag. jag ska fan respektera mig själv, tro på mmig själv och våga vara mig själv bland andra människor igen. tycker dom inte om mig för den jag faktiskt verkligen är behöver dom inte vara vid mig.
Jag kommer garanterat få tuffa motgångar på vägen, men de tillhör livet tror jag, men jag vill kunna hantera och bearbeta motgångarna på ett annat sätt i fortsättningen av mitt liv. jag ska också FÅ må bra. framförallt få må bra i och för mig själv.punkt slut.

Gillar

Kommentarer