Flytten -

texter

För snart 1 1/2 år sedan flyttade jag till Skåne och staden jag velat bo i sen barnsben. Visst fattade jag att jag skulle förlora saker och vänner i och med flytten jag gjorde, men vissa människor trodde jag verkligen aldrig att jag skulle förlora men när man inser att man faktiskt bott här nere i snart 1 1/2år och inte en enda vän har hälsat på eller hör av sig alls om en själv inte hör av sig först så är de nog dags att inse att man förlorat så mycket mer och fler än vad man faktiskt trodde..Sen vet jag så väl att tiden inte alltid räcker till, för så är de faktiskt, hur mycket man än vill räcker inte alltid tiden till.

Och det här med att hitta nya vänner efter en flytt i vuxen ålder är inte de lättaste, förutom min pojkvän har jag faktiskt bara en vän här nere, sen är jag i och för sig en person som inte behöver ha tusen vänner utan hellre har få som står mig nära, men ändå, de är inte lätt att hitta nya vänner i vuxen ålder, inte när man är som mig iallafall och väldigt blyg och försiktig emot människor.

  • texter
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
känner igen känslan, precis så har det varit för mig med trots att jag bara flyttade till staden bredvid... men tycker inte att du ska känna att du förlorat dem, det är ju dem som har förlorat dig! för kan de inte höra av sig eller komma och hälsa på så är de ändå inga riktiga vänner och såna behöver man inte! lite så försöker jag tänka, för man ska inte själv behöva vara den som håller fast vid vänskapen, det är man två om!

jag vet inte om du tränar eller så? men annars är gruppass ett bra sätt att komma ut och möta nya människor. hoppas det känns bättre snart! kram ✨🌹
nouw.com/nnathalies
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Sjukt svårt de där.. 😟 Men de är verkligen sant de du skriver! Måste också verkligen försöka tänka så som du gör! 😊
Tack snälla för din kommentar fina du! Bamse kram till dig 🌹❤
nouw.com/nikolinapettersson
mrsramsten
mrsramsten,
Det har varit samma för mig med. Och jag håller med dig om att det är mycket svårare att få vänner i vuxen ålder. Därför är man extra glad åt dom få vänner man har istället. Fin blogg du har! 🌸
nouw.com/mrsramsten
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja de är ju tyvärr väldigt svårt 😟 Ja precis!! 😊 Tack snälla och detsamma!! 😍👌✨
nouw.com/nikolinapettersson