fem år sedan..-

Bilder, texter

...jag tog studenten?! Förra veckan påminde Facebook mig om att de var fem år sedan jag tog studenten, helt sjukt om ni frågar mig... har fan inte gjort mycket vettigt under dessa fem år, men kämpat för att lära känna mig själv och må bättre har jag iallafall gjort men tyvärr inte kommit så långt på vägen, men de är faktiskt inte mitt fel..

Jag minns verkligen inte vem jag var under dessa år, jag försökte bara dölja allt jag hade inom mig, de jag vart med om, skada mig själv och överleva och personligen är jag stolt över att jag tog mig igenom gymnasiet så pass bra som jag ändå gjorde, de säger även många andra till mig, att dom är förvånade att jag fixade de trotts allt, all skola samt allt tävlande, men de var väl tack vare min prestationsångest och väldigt bra, stöttande kompisar vid min sida tror jag.. Framförallt är de nog tack vare de personerna jag hade vid min sida under gymnasiet som jag klarade skolan, utan dem hade jag aldrig klarat de, utan dem hade jag gett upp. Dem hjälpte mig alltid, på ett sätt dem själva nog aldrig förstod. Framförallt är de nog tack vare mina två blondiner som de är flest bilder här nedan är på, dem gjorde min vardag och mitt liv lättare. Jag hoppas även att alla mina vännerna jag hade då vet hur mycket dem betydde för mig under dessa år, även mina fina vänner från Mora/ Älvdalen och några andra underbara vänner jag hade i mitt liv då, flera av dessa personer har jag knappt någon kontakt med idag men dom och hästarna fick mig ändå att överleva dessa år, att faktiskt må bra till och från och framförallt att aldrig ge upp under dessa år. Men livet går vidare.

De är så otroligt mycket som hänt under dessa år, heelt sjuk.
Jag är iallafall väldigt glad över att jag tagit mig hit där jag är idag, att jag träffat de personerna jag träffat på vägen, allt jag upplevt efter gymnasiet, allt om psykisk ohälsa och om allt jag utsatt mig själv för, mina självskadebeteenden, att jag faktiskt fått mer förståelse för mina beteenden jag hade då och att jag själv växt otroligt mycket som person, att jag faktiskt vågat prata öppet om lite av allt jag vart med om, de jag höll för mig själv i så många år, att jag nästan tagit mig ur alla mina självskadebeteenden, och framförallt, att jag idag bor i staden som då bara var min drömstad, har världens finaste pojkvän och otroligt fina vänner här nere som verkligen är guldvärda!!

Hur som helst, jag tänkte bara göra en "liten" throwback dagen till ära så här nedan ser ni massor av gamla bilder, inte super bra kvalité hehe men de är bilder från mina tre år på gymnasiet, några selfies samt bilder från min bal och studenten, ni ser även min klass studentfilm längst ner, haha.

Enjoy!

Gillar

Kommentarer

Ida,
Fina bilder och minnen 😊
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du, ja verkligen 😊
nouw.com/nikolinapettersson
beccasmelodi
beccasmelodi,
Vilka härliga bilder! 😍
nouw.com/beccasmelodi
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
tack snälla fina du! 😃 😘
nouw.com/nikolinapettersson