Ett litet avslut på tvåtusennitton -

Bilder, Listor

Vilket råd hade du velat ge dig själv i början av året, nu med facit i handen?
- Tvivla inte så mycket på dig själv, tro på dig och våga kasta dig ut i saker hur rädd du än är, saker och ting löser sig alltid på något sätt. OCH, prioritera dig själv och saker DU gillar, återhämtar dig med och mår bra av.

Beskriv ditt 2019 med tre ord,
- Utvecklande, prövande och oro

Vad har du lärt dig om dig själv det här året,
- Enormt mycket, väldigt mycket förstående för mig själv och acceptans till livet och den jag blivit, samt för alla mina känslor jag alltid känner, det är okej att känna allt man känner, samt att jag ska vara rädd om min kropp och uppskatta varje dag den fungerar.

Vad har varit ditt vanligaste mentala tillstånd det här året? (exalterad, stressad, nyfiken, orolig, deppig..)
- Det har nog vart orolig och stressad, de båda känslorna är verkligen med mig dagligen..

Vilket /vilka köp är du mest nöjd över
- Det är inte en specifik sak utan typ alla spa dagar det blivit, utan tvekan det bästa jag köpt och unnat mig själv, något jag verkligen uppskattat till tusen.

Hur har din personliga stil utvecklats?
- Inte alls skulle jag tro, om min hårklippning räknas som personlig stil så är det nog det, annars så bor jag ju bara i stallkläder just nu och har gjort de senaste månaderna.

Har du övervunnit någon rädsla?
- Det kan jag nog inte riktigt påstå, men jag har utsatt/utmanat mig för saker jag är rädd för och gjort det även fast det enda jag velat göra är att skita i det, gömma mig eller bara fly ifrån allt.

Om du fick skryta om en av dina prestationer det här året, vilket hade det varit och varför?
- Oj, vill nog nämna två lite kort, den första är att jag började jobba efter över tre år som sjukskriven och utan att börja arbetsträna osv utan jag skaffade mig ett jobb helt själv. Den andra är ju såklart talet jag höll för min kära vän när hon gifte sig, jag är verkligen stolt över mig själv som verkligen vågade det. ( och det var utan tvekan en av de finaste dagarna 2019 också)

Med tanke på alla fina erfarenheter, insikter och lärdomar ifrån 2019, vad är det bästa rådet du kan ge dig själv inför nästa/detta året?
- Jag vet att det är så klyschigt, men också så viktigt, njuta av nuet och det som faktiskt är precis just nu, för imorgon kan det vara försent.

Vilken maträtt åt du oftast 2019?
- Väldigt bra fråga, tacos skulle jag gissa på, annars makaroner och något enkelt till haha.

Vilka länder besökte du?
- Hm, jag var till Danmark en sväng och till Irland över en weekend med min sambos familj.

Vad känner du att du saknar ifrån förra året nu när du kan se tillbaka på det?
- Mer tid med mina vänner och min familj, så ja, mina nära och kära..

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
- Gett så mycket av mig själv till folk som inte ger ett dugg tillbaka, sagt tack och hej till fler personer, sagt nej, och ah, oroat mig mindre för framtiden..

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Egentligen inget speciellt alls men vi åt middag på stranden i vårsolen och ja, det var alldeles perfekt ändå. Kort utdrag från inlägget dagen efter
"Jag hade en jättefin födelsedag igår, jag fick några otroligt fina presenter som jag är otroligt tacksam för men det bästa var middagen på stranden tillsammans med en person jag älskar, här behövs det ingen dyr märkesväska eller middag på en fin restaurang för att jag ska ha en perfekt födelsedag, jag är så glad att jag börjat landa i vad JAG gillar och behöver för att må bra, inte vad andra gillar, gör eller vad andra tycker man SKA göra/tycka och att jag fick fira min dag med den finaste och bästa personen jag vet är fan allt enligt mig."

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
- Uppskatta livet, försöka leva mer i nuet och vara tacksam för varje dag jag lever och mår bra, lika så mina nära och kära och att dem lever, fortsätta jobba med acceptans till mig själv, mitt liv och min situation, försöka att inte jämföra mig så mycket med andra i min ålder, samt försöka tro på mig själv mer men samtidigt lyssna på min kropp, försöka hitta den där stabila balansen som känns omöjlig att hitta hehe..

Gillar

Kommentarer

StarOfUsA
StarOfUsA,
Vilka härliga bilder! 😍😍
nouw.com/starofusa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du 😍🥰
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Du har växt som person och utmanat dig. Så bra gjort 💛 Härlgt med spa! Om jag kunde sitta smärtfri skulle jag också åka på spa.
Hoppas 2020 blir fint ❤
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla fina Ida, dina ord värmer massor ❤️ åh, förstår att det måste vara jobbigt då.. 😔Önskar att du fick slippa smärtan 😔 Hoppas ditt 2020 blir så bra som möjligt ❤️
nouw.com/nikolinapettersson
tinagrotander
tinagrotander,
Bästa du ❤️❤️
nouw.com/tinagrotander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Älskar dig vännen min ❤️❤️❤️
nouw.com/nikolinapettersson