Ett gammalt dagboksinlägg -

texter

För 4-5 år sedan gick jag igenom många hemska saker, saker som jag alltid hållit för mig själv, som har byggts på och misshandlat mig sjukt mycket psykiskt och som har gett mig så svårt att hantera vardagliga saker, bara så som att gå på stan, sitta i ett rum med folk jag inte känner eller bara vara omkring folk jag inte känner, underlättar lite med någon av mina vänner vid min sida, men ändå, jag vill bara försvinna, jag känner hur folk tittar, och enligt min inre röst är de dom säger inte trevligt heller. jag klarar inte av att möta andra människors blickar, jag som var så bra på att känna av folk förut, nu vågar jag knappt ens se en människa i ögonen under en konversation...usch, hatar även känslan av att vara tillbaka i leksand, att folk ser mig, att folk drar sina egna slutsatser om vad som hänt, även fast jag egentligen inte bryr mig om vad folk tänker å tycker, för antagligen bryr dom sig inte ens, men enligt mig ser folk mig svag nu, och jag hatar de, jag skulle ju aldrig visa mig svag?! jag fick ju inte. aldrig under alla dessa år... Jag får en inre panik av bara tanken. Äckliga människor. Äckliga människor som gett mig alla dessa problem, för ja, de är ett problem i en vardag, ett problem att man inte ens vill gå ut med sina vänner, tackar nej till att bara umgås med dom för man hellre är hemma och är själv, fast de kanske inte är de man själv egentligen vill, eller bara gå till affären för att handla, för du vill inte synas, du får inte finnas, faan. om ni bara visste hur svårt saker kan vara för andra.
Jag kommer aldrig, aldrig någonsin döma en person på utsidan, och antagligen vid få tillfällen ge nya människor chansen att visa deras insida för mig och jag kommer även ha svårt för att visa min insida för nya människor, tyvärr, bara för jag själv blivit behandlad som jag blivit och vart med om de jag har... och tyvärr tror nog folk som ser mig, att jag är en rätt kaxig men glad blondin som alltid ler och ser glad ut, och de var jag, för länge sen, den glada blonda tjejen som trodde sååå gott om allt å alla hon träffade, men om ni bara visste, mina senaste år är mycket uppbyggt på lögner och skådespeleri, jag har lärt mig, och de e hemskt, jag vågar inte ens möta andras blickar, människor är läskiga och farliga, jag vågar inte kolla på folk. helt ärligt, jag vågar inte stå för att jag finns, och de är något jag en dag iallafall ska vågar stå för, att jag finns, att jag är jag. jag har så svårt att stå upp för mig själv och mina tankar, har svårt att möta människor som inte vet någonting och människorna som vet allt, svårt att veta hur jag själv kommer bete mig och reagera och svårt att veta hur de kommer bete sig..
Det finns en stark anledning till varför jag hållit allt inom mig alla dessa år. och än så länge ångrar jag att jag börjat prata. även fast de nästan bara är med psykologen än, men de är på gång, kanske, men de är svårt och jobbigt och försvårar min vardag väldigt mycket också efter allt "bröt ut".
Jag är inte hon som bara mår dåligt, jag är hon med de hemskaste tankarna man kan bära på och misshandlar mig själv inifrån.


  • texter

Gillar

Kommentarer

ullijonsson
ullijonsson,
Du får en Styrkekram av mig ❤️
nouw.com/ullijonsson
emmaelisabeths
emmaelisabeths,
Du är grym, för den resan du gjort, för din väg framåt, för att du är du. Glöm inte det ❤️❤️ Kram
nouw.com/emmaelisabeths
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
men åh, tusen tusen tack för dina fina ord, dem värmer verkligen!! Bamsekram 💕
nouw.com/nikolinapettersson
beefreeyo
beefreeyo,
KÄRLEK 💯
nouw.com/beefreeyo
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Styrkekramar till dig ❤
nouw.com/egenodlatärdetbästa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
bamsekram tillbaka 💕
nouw.com/nikolinapettersson
lisawahlander
lisawahlander,
min finaste nikolina! du ÄR en fighter, du har tagit dig så långt och du kommer ta dig hela vägen! Ger du upp en liten sväng så gör det inget, vi jobbar fram tillsammans. Du står aödrig sjölv om du faller, jag tar emot dig och hjälper dig upp igen ❤️❤️
nouw.com/lisawahlander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Älskade vän, dina ord värmer helt obeskrivligt mycket!! ❤ Jag hoppas jag gör de och så tacksam för att jag har dig vid min sida ❤ Love U!
nouw.com/nikolinapettersson
sagaalma
sagaalma,
Styrkekramar till dig. Önskar dig en fin helg!!!
nouw.com/sagaalma
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Bamsekram tillbaka 💕 Hoppas du får en bra helg! 😊
nouw.com/nikolinapettersson