En tuff höst, plugg och en ny utredning -

Min vardag, Psykisk ohälsa

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja, eller hur mycket jag ska dela med mig av, hur personlig jag ska vara.. De här inlägget har legat i utkast lite för länge och jag behöver skriva om hela inlägget nu då det hänt saker sen jag började skriva de för typ en månad sedan..
Jag känner verkligen i hela min kropp att denna hösten kommer bli tuff, på många olika sätt, den innebär jobbiga avslut, extremt mycket rädsla, riktigt tuffa utmaningar osv osv osv, listan kan göras så lång just nu och jag vet inte hur jag ska ta mig igenom det men jag vet att man gör det ändå. Man får väl på något sätt bara försöka acceptera att man tar sig igenom saker även fast det känns som livet vänds upp och ner.

Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva.. vad vill ni egentligen veta?
Jag pluggar för fullt, jag har skrivit min första tenta för terminen, en tenta som jag fick IG på pga att jag hade fel på EN fråga, jag skrev omtenta förra veckan och om jag får godkänt på den så får jag vg på tentan.. Kan ju säga att jag kommer ha ännu värre prestationsångest inför kommande tentor efter att fått ig på denna tentan pga ETT fel, som egentligen inte ens var fel utan bara ett svar som inte var tillräckligt utvecklad, som de inte ens stod att de skulle vara.. Jaja, bara att släppa och gå vidare.
Igår flyttade jag även, eller ja, alla möbler är flyttade och jag flyttar nog in helt i helgen tror jag, det kommer ta tid innan jag kommit iordning helt i lägenheten då jag saknar väldigt mycket saker som jag behöver till lägenheten, och även fast jag tycker detta är otroligt jobbigt och läskigt försöker jag intala mig själv att detta är bra för mig själv.
Om ca två veckor ska jag börja en utredning för en ny diagnos... Det här är något jag tycker är skitläskigt och jobbigt, vilket jag nyss erkänt för folk omkring mig... Men jag försöker se det som en möjlighet för mig själv att förstå mig själv mer och en del av mig tror verkligen att denna diagnos stämmer lite för bra in på mig, vilket de tidigare diagnoserna jag fått aldrig riktigt gjort, men det är skitläskigt ändå... Sen har jag behövt försvara mig mycket kring namnet på diagnosen till folk jag nämnt de för, men antar att det är för att det finns så lite kunskap kring det än idag..

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Massa kramar till dig fina du, hoppas att det går bra på tentan! Håller tummarna för att du blir godkänd <3

nouw.com/hilma
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack så jättemycket fina du <3
nouw.com/nikolinapettersson
emelivet
emelivet,

Du kommer fixa tentan galant🤍 förstår att det är mycket nu, hoppas du mår bra ändå. Kram på dig 🤍

nouw.com/emelivet
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
stor kram fina fina du <3
nouw.com/nikolinapettersson
lovebyagge
lovebyagge,

Det suget verkligen när man inte klarar tentan men det kommer ske någongång och en omtenta är inte hela världen. Vad är det du pluggar när du måste ha alla rätt på tentan? Jag ska oxå göra nya utredningar, skitläskigt men skönt att ändå få veta om man har en diagnos. Om jag har nåt av de jag ska utredas för så skulle jag nog förstå varför jag är som jag är.

nouw.com/lovebyagge
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det har du verkligen så rätt i, men det är svårt att ta in själv... Jag pluggar lönekonsult men det var bara läraren på den kursen som var väldigt petig... Vet du när du ska få göra en utredning? Ja... Jag tror också det är lättare att förstå och försöka acceptera sig själv med en diagnos eller liknande.. stor kram <3
nouw.com/nikolinapettersson
lovebyagge
lovebyagge,

Drygt med lärare som är lite för petiga. När man egentligen kan det man ska kunna.. Ja min psykolog har gjort massa tester på mig och fick höga poäng på adhd. Så får reda på nästa gång när jag kan få göra en utredning om vi kan börja med det nu eller om jag måste stå i kö. Om det är så att det är adhd jag har så skulle jag förstå mycket av varför jag är som jag är. Kram ❤

nouw.com/lovebyagge
sofilagerback
sofilagerback,
Åh du är så stark! Varför ska du flytta och vart flyttar du? 🤎
nouw.com/sofilagerback
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men taack snälla! Värmer så mycket! Jag och killen har flyttat isär men jag bor kvar i stan 😊 <3
nouw.com/nikolinapettersson