En obehaglig dröm -

texter

Så länge jag minns, vilket egentligen inte är så lång tid tillbaka, så har jag haft sömnproblem, och just nu drömmer jag så fruktansvärt mycket, jag tror att det är så i perioder och att det vart så i många många år, många drömmar är stressrelaterade, jag blir ofta jagad eller liknande.
Men en dröm jag hade för någon vecka sedan nu minns jag lite mer väl, just för att jag drömde det jag drömde typ två dagar innan jag faktiskt skulle tävla och den kändes på något sätt så verklig på ett obehagligt sätt...
Jag drömde i alla fall att jag skulle tävla Lasse, eller det blev spontant, de bestämdes där på själva tävlingen, så jag hade inga ridkläder och jag skulle leta efter programmet jag skulle rida, mamma blev arg på mig för att jag bara sprang runt och virrade och inte visste vad eller vart jag skulle börja, men hon satt egentligen i bilen och grät för att hon var rädd att förlora mig, att jag skulle dö, hon sa inte exakt hur eller varför men hon sa att min kropp var väldigt skör och att hon egentligen inte ville att jag skulle tävla för min kropp skulle inte orka länge till... Och på något sätt så tog dom orden från drömmen mig rätt hårt och jag mindes just de så väl på morgonen när jag vaknade, och flera dagar efter..

  • texter

Gillar

Kommentarer

Emma m
,

Du är så fin! Men drömmen verkade obehaglig...

artist
artist,

Usch vilken obehaglig dröm. Är nog din egen rädsla? Jag red när jag var ung och i bland drömmer jag konstigt om hästar. Ett tag var det mardrömmar. Att hästarna i stallet högg efter mig och jag var livrädd för dem. Eller att jag ska göra iordning en häst men hittar inte och virrar runt. En gång drömde jag att jag skulle rida ponny, men att jag sa att nej jag är för tung.


Jag tror det är någon slags inre gammal rädsla som spökar.

nouw.com/artist
evelinasjostrand
evelinasjostrand,

Usch, vilken obehaglig dröm... 😔❤️

nouw.com/evelinasjostrand