Se aldrig ner på dig själv -

Psykisk ohälsa, texter

Detta kanske blev en ganska luddig text men jag tror ni kommer förstå vad jag vill få ut med den.

Se aldrig ner på dig själv, låt aldrig andra behandla dig så illa att du börjar se ner på dig själv, umgås inte med folk som ser ner på dig, nedvärderar DIG. Lättare sagt än gjort, helt klart. Men tillåt inte dina vänner eller din partner att trycka ner dig. Aldrig. Ingen har rätten att göra så, var inte med någon som får dig att vara någon du inte vill vara, någon som får dig att sluta vara den bästa versionen av dig, någon som gör att du tappar din självrespekt.. Tillåt dig själv att må bra, vara bra och vara dig själv. Tappa aldrig bort dig själv. Var rädd om dig själv.
Snälla gör inte som jag själv har gjort emot mig själv de senaste åren, gör inte de, ingen förtjänar de. Acceptera aldrig att andra trycker ner dig. Va inte med folk som inte ser hur fantastisk du är. Bryt dig ur relationer som inte gör dig glad, lycklig.
Försök sug åt allt positivt folk säger om eller till dig och försök att stöta bort de negativa, kanske ta åt dig av de du kan göra något åt, men de får aldrig sänka dig, aldrig.
Jag vet att de låter mycket enklare än vad de är och de är SÅ mycket lättare att säga de till andra än att göra de själv.. Det tog mig fem år att inse att de jag vart med om är så fel och hur mycket de påverkat mig på så sjukt många sätt.. minst nio jävla år har jag hatat mig själv, jag har självskadat mig själv på väldigt många olika sätt och jag har under alla dessa år lagt skulden på mig själv för de jag vart med om för de var de han gjorde, sa att jag fick skylla mig själv, klart jag tog åt mig och trodde honom, lilla blonda jag som redan hade noll självrespekt efter den sommaren då mina "bästa vännerna" gick bakom min rygg och svek och lämnade mig på olika sätt.. Efter den sommaren och de händelserna har jag tagit åt mig av allt negativt, till-och med saker JAG inte ska ta åt mig av, jag har hatat mig själv, sett ner på mig själv och ansett att jag inte förtjänar att må bra..

Jag ska bli den bästa version av mig själv igen men de får ta den tiden de kommer ta. Jag ska hitta min självrespekt igen, jag ska jobba med den varje dag och jag vet att jag kommer tvivla på den/mig själv mesta dels, men jag ska kämpa och försöka så mycket som jag kan för att jag en dag ska acceptera mig själv, hitta tillbaka till den där glada, spralliga, energiska Nikolina, jag ska bli den jag vill vara, den bästa versionen av mig själv och må bra i mig själv. Jag vet att de går, jag VET att jag kommer lyckas för jag har helt fantastiska människor runtom mig.
Jag ska göra allt för att få bort de mörka inom mig, jag måste börja tro på mig själv, jag ska boosta mig själv varje dag för jag ska få må bra igen.

och en sak till, tryck aldrig ner någon annan på något sätt, acceptera inte att du mår dåligt, sträva efter bättre mående och om du tycker något elakt om någon, tänk de, för dig själv, men varför behöver du säga de? nej de är så jävla onödigt, man ska inte växa i sig själv igenom att sänka andra. Aldrig.
Behandla andra som du själv vill bli behandlad.
Jag ska hitta min självrespekt igen, jag ska jobba med den varje dag och jag vet att jag kommer tvivla på den/mig själv mesta dels, men en dag ska jag vara den bästa versionen av mig själv igen och må bra i mig själv.

~ Bilden är tagen av duktiga LISA ~

Gillar

Kommentarer

unia
unia,
Heja heja heja dig! <3
nouw.com/unia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
S
,
Sluta aldrig kämpa fantastiska du!
Isabellanna
Isabellanna,
Du är stark du! Har alltid trott på dig, och kommer göra det! Heja dig!❤❤
nouw.com/isabellanna
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Finaste Isabella! ❤❤ De värmer massor ska du veta, bamsekramar till dig 😘❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
annahss
annahss,
Så sjukt bra skrivet gumman, sluta aldrig kämpa för att vara den bästa DU! Du är grym och jag tror på dig! <3
nouw.com/annahss
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla finaste Annah❤ De värmer massor att höra och jag försöker verkligen 😘❤ bamsekram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
fannyvictoria
fannyvictoria,
Så himla viktigt. Jag hejar på dig finis🙏🏼💕
nouw.com/fannyvictoria
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Finaste Fanny, jag hejar verkligen på dig också! Bamsekram till dig och tveka aldrig på att höra av dig! 😘❤
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Hejar på dig finaste du 😘❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Hejar på dig också, du är helt fantastisk!! 😘❤
nouw.com/nikolinapettersson