Att tillåta sig att känna positiva känslor -

Psykisk ohälsa, texter

Jag hoppas ni haft en fin valborg, någon av er som såg en majsbrasa eller var det eldförbud hos er? Det här med att fira valborg är inte riktigt min grej längre men det var ofta kul när man var yngre. Vi åt iallafall en god middag och såg en majbrasa ifrån bilen, en väldigt fin och mysig kväll enligt mig.
Jag tänkte egentligen fortsätta detta inlägg lite på samma spår som inlägget igår, att jag verkligen har börjat känna glädje igen.

Varje dag tränar jag verkligen på att känna efter vad jag mår bra av och vad jag gillar och sen verkligen njuta av det. Jag kan absolut grubbla på jobbiga saker men mitt största fokus är verkligen på bra saker och att försöka vara positiv även fast saker i livet kanske inte alltid är bra eller positiva så jobbar jag med det hela tiden. Absolut påverkas mitt mående väldigt mycket av mina sårbarheter också, vilket man aldrig får glömma. Men jag vet verkligen hur det känns att vara glad igen och vissa dagar känner jag verkligen att jag har energi, det är absolut inte alla dagar men IBLAND, vilket är MAGISKT enligt mig, och jag vet att de faktiskt har med att göra att jag fokuserar mer på bra och positiva saker och känslor och såklart ger även glädjen mig energi. Det är till och med så att jag känner att jag bubblar över av lyckosrus/lyckokänslor ibland, vilket faktiskt är lite läskigt MEN det är tack vare att jag fokuserar så mycket mer på positiva känslor och saker.

Förr mådde jag kanske bra 5% av 100 % och idag är de garanterat minst 70%, det har tagit tid, framförallt att lära sig allt jag gjort men det är verkligen tack vare allt jag lärt mig på min behandling det senaste året som jag mår så pass bra.
Glöm aldrig att det är alltid okej att vara ledsen, besviken, sårad, rädd, arg, vad dom helst, men det är inte okej att fastna i den känslan för alltid, de går att jobba med det, göra något åt det, bara man vill!

Jag har verkligen lärt mig känna positiva känslor igen, jag har lärt mig att fokusera på positiva och bra saker, jag har lärt mig att acceptera saker med radikal acceptans, jag har verkligen lärt mig att vara här och nu och njuta av det som får mig att må bra. Jag har lärt mig att lägga märke till när jag försvinner iväg i annat, att ta mig tillbaka till här och nu när jag vill och behöver det men även kunna låta mig vara i det om det ändå är ett tillfälle för det och kan ge mig något bra.
Jag är så otroligt glad och tacksam att jag verkligen lärt mig allt detta och verkligen lärt mig att jobba med mig själv på alla sätt och förhoppningsvis kommer jag komma ihåg att jobba med detta många år framöver.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Jag är så imponerad av dig och din utveckling, du är grym!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tusen tusen tack 🤗
nouw.com/nikolinapettersson
erikssontowa
erikssontowa,
du är så grym tjejen <3333
nouw.com/erikssontowa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men det är verkligen du med 🤗❤
nouw.com/nikolinapettersson
Sara
,
Du är så otroligt fin, och klok! Fortsätt kämpa som du gjort hittills 😊 Kram
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tusen tusen tack, jag ska försöka 🤗kram
nouw.com/nikolinapettersson
artist
artist,
Du är som vanligt klok och stark. Positivt tänkande och positiva saker är inte alltid lätt när man är på botten. Men det går ju att omprogramera sig själv till att se det fina i livet. Kram! 💕
nouw.com/artist
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla fina 🙏🏻❤ nej det är absolut inte lätt, men det går bara man lär sig, precis som du skriver, man behöver omprogramera sig själv ☺stor kram❤
nouw.com/nikolinapettersson