24 december -

Ligger här i sängen och har cp ont i magen efter allt gott ikväll, känner mig allmänt tjock och undrar hur jag ska överleva morgondagen också..

Ligger även och tänker på att självaste julafton inte blir som vanligt för min del i år, och de kommer den aldrig mer bli.. de känns lite konstigt, men de gör de väl alltid med förändringar? Jag är extremt känslig för förändringar och kass på att hantera dem..
De var ändå självklart att de skulle bli förändraringar i å med att jag och mamma flyttade till Skåne men de känns ändå väldigt konstigt, efter att jag har firat jul med hela vår familj sen jag föddes till i år då bara jag och mamma ska fira. De blir lite tomt utan någon av systrarna och pappa, även fast jag knappt har någon kontakt med honom längre så känns de lite tomt.. Kanske bara jag som är töntig och känslig.... förändringar kan faktiskt vara och bli något väldigt bra vilket jag ändå tror att de kommer bli! Och jag är verkligen så glad att jag får fira jul med mamma och jag vet att de kommer bli super mysigt, världens bästa mamma, hon är så otroligt stark, ni skulle bara veta, en av de starkaste och modigaste kvinnorna jag vet. Sen får jag även fira julen lite med min pojkvän så även fast inte min julafton blir som den brukar tror jag att den blir bra. Eller jag VET att dagen kommer bli bra, väldigt bra. Förändringar kan vara bra och denna julafton kanske blir bättre än alla de tidigare, de finns faktiskt en stor chans till de.

Godnatt och godjul iallafall.

Gillar

Kommentarer

Lundgrensara
Lundgrensara,
God jul 🎅🏻🎄
nouw.com/lundgrensara
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
God jul fina Sara,hoppas du har en bra julafton! 😊 <3
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
God jul fina vännen ❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
God jul fina du, hoppas du har en bra julafton <3
nouw.com/nikolinapettersson
emmamoller
emmamoller,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
God jul, hoppas du har en bra julafton 😊 kram <3
nouw.com/nikolinapettersson