14 februari -

Kärlek

fjortonde februari eller alla hjärtans dag, en helt vanligt tisdag för vissa, en dag vissa känner sig ensammast i världen, en dag som är ganska överhypad enligt mig, jag tycker verkligen att man ska visa sina käraste hur mycket man älskar dem varje dag och lite extra någon gång sådär lite spontant är finare enligt mig.

Men de finns tre människor i mitt liv som jag aldrig skulle klara mig utan, tre personer som jag aldrig vill vara utan och en är Henrik såklart men sen finns de två till personer som jag vill hylla lite extra idag, jag har valt att inte skriva så mycket om Henrik denna gången då jag så ofta annars gör de och jag tycker att kärleken till ens närmaste är lika viktig som till ens kärlek, bara för att man kanske inte har en pojk-/flickvän betyder de inte att man inte kan visa personerna som betyder mycket för en HUR mycket dem betyder för en, hur mycket man verkligen älskar dem!

Den första är min mamma, hon är min hjälte, utan henne hade jag aldrig orkat leva, utan henne hade jag aldrig tagit mig igenom de jag gjort hittills, utan henne hade jag aldrig klarat mig, allt hon alltid gör för mig är helt obeskrivligt och jag kommer aldrig någonsin kunna betala tillbaka allt till henne, jag är så jävla glad och tacksam för att jag har en mamma som verkligen älskar mig obeskrivligt mycket och verkligen skulle kunna göra allt för mig, hon gör verkligen allt hon kan för mig och hjälper mig alltid. min mamma är verkligen världens bästa mamma och min tacksamhet för allt hon alltid gör för mig kommer jag aldrig kunna sätta ord på.. Min mamma är min hjälte, hon har räddat livet på mig så många gånger, hon bryr sig så otroligt mycket om mig och hon är verkligen en av de starkaste kvinnorna jag vet.

Sen har vi min kära vän Lisa. Lisa är en helt fantastisk vän, de är ca 1,5 år sedan jag träffade henne för första gången, av en slump stallade vi upp våra hästar i samma stall, hon hade någon vecka innan mig också flyttat till Skåne från Stockholm. Sen dess har vi hållit ihop. Lisa är tjejen som fotar mig väldigt ofta och mycket, men hon är så mycket mer än en grym fotograf för mig. De finns få personer som kan mena varje ord dom säger, de finns få personer som verkligen visar med handlingar att dem menar de dom säger, de finns få personer som är så genomsnälla och omtänksamma som Lisa är, jag har aldrig haft en vän som Lisa innan, hon finns ALLTID där för mig, natt som dag, de spelar ingen roll, hon finns alltid där, stöttar mig och hjälper mig så gott hon bara kan, alltid. Hon försöker alltid förstå sig på mig och min psykiska ohälsa, hon dömer mig aldrig efter mina sjukdomar, hon lyssnar alltid och försöker verkligen förstå. Lisa är en helt fantastisk vän och hon får mig alltid att känna mig värdefull när jag är med henne, Lisa är verkligen en vän jag önskar att alla hade och jag är så evigt tacksam för att jag fått lära känna henne och jag hoppas verkligen jag alltid kommer ha henne i mitt liv.

Den tredje personen jag aldrig skulle klara mig utan är såklart Henrik,(kunde inte hålla mig ifrån att inte skriva någonting om honom ändå, haha) Henrik är verkligen mitt livs kärlek, jag kommer aldrig någonsin förstå hur han faktiskt orkar med mig och mitt sjuka jag.. de är helt fantastiskt, han är den finaste killen jag någonsin träffat, jag älskar honom över hela mitt hjärta och jag vill verkligen få ha honom i mitt liv för alltid.

  • Kärlek
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Lundgrensara
Lundgrensara,
Glad alla hjärtans dag ❤️
nouw.com/lundgrensara
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
glad alla hjärtans dag till dig med, hoppas du har en bra dag finis😘❤
nouw.com/nikolinapettersson
lifebyhelena
lifebyhelena,
Underbart att läsa! Kramar till dig ❤️❤️❤️
nouw.com/lifebyhelena
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Bamsestora kramar fina Helena ❤❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Så fint att läsa att du har så fina människor runt omkring dig ❤ det betyder mycket då man mår dåligt. Hoppas du haft en fin alla ❤ dag. Kramar
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja de betyder så otroligt mycket för en 😘 hoppas du också hade en bra kärleksfull dag😘 stora kramar❤
nouw.com/nikolinapettersson
Varjesteg
Varjesteg,
Glad alla hjärtans dag! 😍 kram
nouw.com/varjesteg
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
detsamma 😃 kram 😘
nouw.com/nikolinapettersson
lisawahlander
lisawahlander,
Men alltså du! Blir helt tårögd! Du är så oerhört jävla bra och du ger mig alltid så grymt härlig energi! Du är världens bästa, finner knappt några ord, du är bara helt fantastisk ❤️❤️❤️❤️
nouw.com/lisawahlander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Älskade vän ❤❤ bara glad att kunna göra dig lite extra glad ❤❤ Du är en helt fantastisk person och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig 😘❤❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
tildabarkselius
tildabarkselius,
Jättefint skrivet!!! <3
nouw.com/tildabarkselius
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Vartenda ord kommer från hjärtat 😊 ❤
nouw.com/nikolinapettersson
ELLATHUNELL
ELLATHUNELL,
Gå gärna in och läs min blogg för massa inredningstips och lite vardag♡
nouw.com/ellathunell
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
inte speciellt intresserad, men tack iallafall 😊
nouw.com/nikolinapettersson
iidajjohansson
iidajjohansson,
Härligt inlägg, stor kram <3
nouw.com/iidajjohansson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,