when you're gone -

"Jag vet vad som hänt, och de är tråkigt, denhär behandlingen har fått dig att må så mycket sämre än vad du redan gör, vilket jag hatar att höra och se, vi tar en paus under sommaren och jobbar med att bygga upp allt annat så du blir mer stabil igen, och jag hoppas han orkar stannar kvar hos dig trottsallt"
de bästa är att hon ser den lilla logiken i mitt sjuka, och enligt andra, sajko beteende.. fy fan.. vad jag hatar de.. vill sluta känna och tänka så mycket. de som är bra i detta läge är att jag är så envis, så jag faktiskt kommer kunna ta mig igenom detta med rätt stöd...
jag kommer aldrig tvinga någon att stå kvar vid min sida igenom detta, för jag förstår att de måste vara tufft, jobbigt svårt och ett rent helvete ibland... vet själv att jag kanske inte är värd all den skit de i min närhet fått lov att ta.. de finns så jävla många saker jag verkligen vill göra.. samtidigt som jag måste acceptera att jag inte kan, orkar eller klarar av de just nu... hatar ångesten... jag önskar så jävla mycket att jag mådde bra, eller såå mycket bättre iaf.. jag vill också komma någonstans i mitt liv, jag vill kunna umgås normalt med människor, jag vill ha ett jobb, skaffa körkort, skaffa en bil, bo i en lägenhet, ha ett sunt förhållande osv.. såntdär som alla andra i denna ålder klarar av. men nej, jag måste acceptera att jag inte mår så pass bra, att jag inte orkar eller klarar av något av de där än.. hur mycket jag än verkligen vill.. jag måste lära mig att ta saker stegvis.. typ som att bara ta sig ur sängen vissa dagar..
När jag hade honom stadigt vid min sida kände jag mig trygg, trygg till att orka och vilja fortsätta kämpa, jag behöver någon som honom, någon som får mig att känna mig trygg, värdefull och stressa ner..

Gillar

Kommentarer