what are worlds if you relly don't mean them when you say them.. -

se aldrig ner på dig själv, låt aldrig andra behandla dig så illa att du börjar se ner på dig själv, umgås inte med folk som ser ner på dig. lättare sagt än gjort, helt klart. men tillåt inte dina vänner eller din partner att trycka ner dig.aldrig. ingen har rätten att göra så, på något sätt. var inte med andra som får dig att vara någon du inte vill vara, någon som får dig att sluta vara den bästa versionen av dig, någon som gör att du tappar din självrespekt.. låt dig själv må bra, vara bra och vara dig själv. tappa aldrig bort dig själv. var rädd om dig själv. gör inte som jag själv har gjort emot mig själv de senaste åren, gör inte de, snälla. ingen förtjänar de. acceptera inte att andra trycker ner er. gör inte de. var inte med folk som inte ser hur fantastisk du är. bryt er ur relationer som inte gör dig glad, lycklig. alla är värdefulla. försök sug åt allt positivt folk säger om eller till dig, å försök att stöta bort de negativa, kanske ta åt dig av de du kan göra ngt åt, men de får aldrig sänka dig, aldrig. vet att de låter mkt enklare än vad de är, och de är SÅ mycket lättare att säga de till andra osv än att göra de själv.. jaaag vet... tog mig fem år att inse de jag vart med om var så fel och hur mkt de påverkat mig på så sjukt många sätt.. fem jävla år har jag hatat mig själv å lagt skulden på mig själv för de var ju de han gjorde, klart jag tog åt mig å trodde honom, lilla blonda jag som hade noll självrespekt efter den sommaren då de "bästa vännerna" jag hade då gick bakom min rygg å lämnade mig på olika sätt.. efter de har jag tagit åt mig själv av allt negativt, hatat mig själv å sett ner på mig själv å ansett att jag inte förtjänar att må bra.. så ja, jag har lång väg kvar till att lyckas hitta min självrespekt igen, men jag ska ta mig dit.. jag ska få må bra igen. och bara att jag kan skriva detta positiva just nu är ett steg i rätt riktigt för mig. Tvivla aldrig på dig själv, be dina vänner om hjälp innan de e försent, ge dig själv aldrig skulden för ngt som du inte gjort fel, eller låt aldrig någon ge dig skulden för något som inte du inte gjort, något som ngt annan gjort som är fel/olagligt men som ist lägger all skuld på dig, ta aldrig åt dig,acceptera inte de.. tryck aldrig ner dig själv så mkt.. prata med andra om de istället, be om hjälp. seriöst. jag vet hur jobbigt å svårt de kan vara tyvärr. meeen, jobba på din självkänsla, självbild, självrespekt.. jag ska å kommer bli en bättre version av mig själv igen, eller kunna vara den bästa versionen av mig själv, hela tiden. men de får ta den tiden de kommer ta.
och en sak till, tryck aldrig ner någon annan på ngt sätt, acceptera inte att du mår dåligt, ta en annan väg i livet, tvinga dig inte in på ngn, gå aldrig för nära inpå en annan människa å tycker du nå illa om ngt, tänk de, för dig själv, men varför behöver du säga de? nej så onödigt, man ska inte växa i sig själv igenom att sänka andra. aldrig.
Behandla andra som du själv vill bli behandlad. punkt slut.
jag ska hitta min självrespekt igen, jag ska jobba med den varje dag och jag vet att jag kommer tvivla på den/mig själv mesta dels, men en dag ska jag vara den bästa versionen av mig själv igen och må bra i mig själv.punkt. ni som inte kan låta andra må bra i sig själva, eller som inte kommer kunna låta mig må bra i mig själv igen, er vill jag inte ha i mitt liv.

Gillar

Kommentarer