what are words if you don't mean them when you say them -

jag har en inre kamp varje dag, varje jävla dag, en kamp ingen annan ser, en kamp jag dolt i så många år, som jag själv, jag har bara försvunnit in i mig själv i många år nu, vissa stunder är värre än andra, svårt att sätta ord på de, de som aldrig kännt de själva, skulle nog aldrig förstå, jag har för många andra som talar i mitt huvud, min egna inre röst har försvunnit, den är överröstad av allt annat.. de är hemsk, jag har ingen inre röst eller känsla längre.. jag vill ha de tillbaka jag vill ha mig tillbaka. Jag vill slippa den konstanta ångest, paniken, rädslan, allt som får mitt huvud att flippa ur. tack vet jag tabletter just nu, de lugnet å tryggheten man känner av dom i några timmar iaf, är något jag inte kännt på jag vet inte hur många år..

att så små, simpla vardagliga saker kan vara en så stor börda och svårighet för andra, de behöver inte vara fysiskt, en fysiskt skada, de kan vara så sjukt svårt ändå. ni anar inte, att göra en liten grej som kan vara så självklart i någon annans vardag, en liten sak kan ge mig en sån ångest att jag bara vill försvinna, på riktigt. även att ta sig upp ur sängen är en pärs för mig, att duscha, att äta, jag tar mig knappt upp vissa dagar, allt är så svart, så meningslöst. jag bara är. vissa dagar är värre än andra såklart.
..att flytta sig mellan sängen och soffan kan vara så jobbigt.. trodde aldrig jag skulle falla såhär djupt och långt, aldrig.. önskar att jag hade fattat någonting tidigare, men hoppas de här är värt de nu, att de har ett riktigt slut..
flikar även in ett tack till min fina familj och vänner som försöker stötta mig på olika sätt just nu. all kärlek till er.

Gillar

Kommentarer