Virus och vårkänslor -

Min vardag

Hur mår ni i dessa virus tider?
Jag hade egentligen inte tänkt skriva något kring corona eftersom jag inte är läkare eller liknande och tycker inte att så många andra ska skriva fakta om det.. även fast jag även tror att dem försöker mörka väldigt mycket för oss i samhället just nu...
Jag har iallafall vart sjuk sen viruset konstaterades här nere i Skåne, och efter att ha läst om andra som haft exakt samma sjukdomsförlopp som jag hade och visat positivt på corona så tror jag att jag också har haft corona, men nej jag sökte inte vård och tog prover för det eftersom jag inte ansåg att jag behövde veta det, och det var innan dem beslutade att bara ta prover på dem i riskgruppen. och eftersom jag har astma så tog såklart extra astmamedicin när jag var sjuk. Jag kommer iallafall aldrig veta om jag haft just corona eller om det var något annat virus, men hur som helst har jag hållit mig inne så mycket som möjligt och iallafall långt ifrån andra människor när jag var sjuk(för snart 3 veckor sedan) och det är väl något jag hoppas alla gör i dessa tider, tar sitt egna ansvar och stannar hemma just nu om man är sjuk, vilket virus man än har, och såklart, tvättar händerna så noggrant man bara kan.

Jag är nog lite rädd för allt detta viruset för med sig till samhället och hur egoistiska vissa människor är i tider som dessa... Jag vet att det inte ger något att oroa sig över saker så jag försöker leva på som vanligt, hänger i stallet massor eftersom allt är precis som vanligt där och otroligt lugnt och mysigt, jag har även kollat massa program och kurser att söka till hösten och så börjar jag ju även plugga engelska om 1,5 vecka vilket känns väldigt skönt, även fast jag vet att det kommer bli tufft för mig.. I lördags satt vi även nere vid havet i någon timmen när det var helt fantastiskt vårväder och just nu ser iallafall vädret lovande ut, sol i nästan en vecka, om det håller i sig haha, man blir ju nästan som nykär av solens fantastiska strålar och jag försöker njuta till tusen av det.

Gillar

Kommentarer