västkusten -

texter, Min vardag, Natur, Bilder

I helgen, eller ja, helgen som var så träffades jag och mina systrar på västkusten, i mina halvsyskons hus. Min halvbror och hans sambo var också nere och bodde i huset bredvid när vi var där.
Det var faktiskt första gången sen jag var ett litet barn som alla vi syskon sågs tillsammans.
Jag hade verkligen en helt fantastisk helg, blev mållös över hur vackert det faktiskt är på västkusten (första gången jag var där) och jag kände för första gången på vääääldigt länge lite ro och lugn inombords, precis det jag verkligen behöver. Jag ställde mig även på en paddel board för första gången och oj vad härligt det var, att bara vara där ute på vattnet, en dag ska jag absolut köpa mig en egen.

Under helgen fick jag lite tid till att bara andas, reflektera över saker och försöka landa i saker som hänt på senaste... samtidigt som jag hade en otroligt bra helg med mina fantastiska syskon så grät jag mig igenom helgen och i söndags brast det totalt när min brors sambo frågade en så enkel fråga som "hur mår du?" jag försökte hålla det inom mig som jag alltid gör, men jag fixade det inte, och kanske var det för jag vet att hon verkligen bryr sig om svaret eller om det bara vara för att jag inte orkade hålla allt inom mig längre..

Jag är så otroligt tacksam för helgen och mina fantastiska syskon (och Anna) det var verkligen precis vad jag behövde/behöver.

Gillar