Var rädd om din hälsa -

Tips

Något jag verkligen lärt mig de senaste året är att det är otroligt viktigt att lyssna på sin kropp, vara rädd om den och prioritera sin hälsa, de senaste 10 år en har jag absolut inte lyssnat på det min kropp försök säga mig och jag har misshandlat den inifrån och ut men idag försöker jag verkligen lyssna och känna efter så gott det går. Det senaste året har jag verkligen börjat prioritera min kropp, mitt mående och min hälsa, det är så otroligt viktigt för att man ska kunna må bra, kunna göra saker man älskar och leva sitt liv fullt ut. För mig är ens psykiska och fysiska hälsa väldigt viktigt, man har bara en kropp och man måste vara rädd om den.

För er som bor i Göteborg vill jag verkligen tipsa er om en sida som jag länkar till här i texten, som jag även skriver detta inlägg tillsammans med, dem erbjuder företagshälsovård och hälsokontroller till företag i Göteborg. Deras fokus ligger på att erbjuda den bästa möjliga vården och att alltid ge deras patienter ett trevligt och professionellt bemötande. Dem kan genomföra hälsokontrollen på ert företag eller på deras egna mottagning, man får fylla i en hälsoenkät, tar blodprover, EKG, lungfunktionstest, arbets-EKG mm. Vid varje besök hos dem får man träffa en läkare, allt för att företagshälsan ska vara på topp.
Detta är något jag verkligen önskar att alla företag skulle göra då det enligt mig är otroligt viktigt att veta hur ens hälsa är och hur ens kropp och själ mår, det är något alla företag borde lägga mer energi och pengar på för en frisk, välmående och hållbar arbetsplats kan prestera och ge bättre resultat.

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Amanda M
,
Håller helt med om att företag borde prioitera sina arbetskamraters hälsa mer, det är a och o för att företaget ska gå bra. Var rädd om dig fina.
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det håller jag med dig om 😊 kram
nouw.com/nikolinapettersson
MissJohansson
MissJohansson,
Stor kram vännen! Kärlek till dig ❤️
nouw.com/missjohansson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Stora kramar tillbaka ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Jannicadahlstrom
Jannicadahlstrom ,
Stor kram till dig ❤️❤️ Hoppas att du blir bättre
nouw.com/jannicadahlstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Stora kramar tillbaka ❤
nouw.com/nikolinapettersson
karolinhargsten
karolinhargsten,
Det är verkligen så viktigt att lyssna på sin kropp!❤️
nouw.com/karolinhargsten
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det är verkligen a och o även fast det kan vara läskigt..❤
nouw.com/nikolinapettersson
TindraJosefsson
TindraJosefsson,