vad vet folk egentligen -

Jag har alltid haft hög integritet, iallafall sen tonåren, vilket dem som verkligen känner mig vet, jag har sällan berättat om saker för andra, jag lyssnade gärna på andra men jag pratade sällan om mig själv eller de som hände mig, vardagliga saker som allvarliga saker. De är fortfarande lite så idag, eller jag kan prata om saker med folk jag verkligen litar på men vissa saker pratar jag ändå inte om. Jag vet egentligen inte varför jag har hög integritet, jag är antagligen bara sån, MEN som ni som läst min blogg länge vet, är att jag lärt mig skriva om saker jag kanske aldrig berättade om för andra, flera år senare, jag har svårt att skriva om saker som sker NU, men några år senare har jag betydligt lättare att dela med mig av de ganska öppet, vilket ofta gör att folk tror att jag är väldigt öppen av mig men som jag egentligen inte är..

Till en annan sak, till och från får jag frågor om min familj här på bloggen, hur de är, varför jag skriver si eller så, men såhär är de, de som hänt eller inte hänt under min uppväxt och inom min familj tycker jag är för privat för att dela med mig av, de är så gott som bara jag, mina föräldrar och mina syskon som vet de, mina upplevelser vet få personer något om, men de finns alltid flera sidor av saker som händer, alla personer har olika uppfattningar av saker och ting, så är de alltid, vad de än gäller, när de finns flera personer inblandade - glöm aldrig det!
Och egentligen ville jag med denna delen mest poängtera att de som sker bakom stängda dörrar vet ingen annan än dem som är bakom dörrarna någonting om, saker och ting kan verka bra utåt men vad som egentligen skett är de bara dem innanför dörrarna som vet, bara en liten reminder till alla.

Gillar

Kommentarer

Stina
,
Tror också lätt folk uppfattar dig fel eftersom du ändå skriver så öppet, även om det är flera år senare.. Och du tar upp väldigt viktiga saker att tänka på, för alla 😊
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Jo precis.. tyvärr är det lite så.. men det är väl det jag får ta eftersom jag ändå tycker saker är viktiga att dela med sig av så andra kanske slipper känna sig så ensama som jag gjort under mina värsta år.. kram till dig 😊
nouw.com/nikolinapettersson