Vad ska jag göra?

Dagen har gått fort, vaknade upp i lite panik och trodde att jag försovit mig när min pojkvän kom in på rummet, skönt nog hade jag inte försovit mig och kom ut i köket och ser värsta fina frukosten som han dukat fram. Min bästa.

Sen begav jag mig bort till ätstörningsenheten, gjorde först typ en avslappningsövning som vi även gjorde förra veckan, något jag tycker är obehagligt och läskigt då jag har extremt svårt att slappna av med folk jag inte känner och riktigt litar på. Tog mig igenom de utan att försöka fly ifrån platsen, alla känslor och min kropp. Sen började vi prata om de jag gått igenom, våldtäkten och de sexuella övergreppen, om jag vill anmäla, konfrontera de som utsatt mig för de osv osv. Vilket jag är extremt splittrad över och har tänkt mycket på fram och tillbaka under resten av dagen. Jag vet inte. De är så många år sedan nu och jag har inga bevis så jag vet att de inte skulle leda någonstans. Men ena människan funderar jag ändå lite extra över om jag ska konfrontera eller inte. Men jag tror personligen inte de skulle ge mig någonting så därför tror jag inte att jag kommer göra de. Men vi får se. Jag vet verkligen inte.

Åkte till stallet med mamma emot kvällen iallafall, väldigt skönt att rida ut i skogen själv, bara jag och min ponny och bara vara, släppa alla tankar och allt annat som är i huvudet. Jag är så jävla splittrad om allt just nu, känns inte som jag vet någonting typ, eller jo men inte just om hur jag ska gå vidare och komma vidare med vissa saker, haha. Jag känner verkligen hur mycket de vi pratade om idag har påverkat mig resten av denna dagen, jag vill bara dra täcket över huvudet och sova nuuu men vet redan nu att jag kommer ha väldigt svårt att sova inatt...

​Längtar SÅ mycket tillbaka till sommaren, värmen och alla äventyr. 

Gillar

Kommentarer

lisawahlander
lisawahlander,