underbara sommar -

Min vardag, Bilder, Natur

Jag älskar somrarna här nere lika mycket nu som när jag var barn.
Jag älskar verkligen denna sommarstad och försöker suga ut det sista av denna sommar innan jag börjar plugga i höst.


Sen kan jag även skriva detta här också precis som jag gjorde på min instagram story eftersom jag ofta får kommentarer kring min kropp än idag.

Så fort jag lägger ut bilder på mig själv där min kropp syns får jag ofta meddelanden av folk som frågar hur jag mår, jag förstår att folk bryr sig vilket jag är tacksam för, men jag är så trött på att alltid förknippas med anorexin, framförallt när jag nu anser mig frisk ifrån den, absolut att jag har sämre dagar, precis som alla andra, men jag äter det jag ska, jag äter både nyttigt och såkallat "onyttigt" vad det nu än är, jag tränar det jag mår bra av utan tvång eller pga ångest. Jag är trött på att skämmas för min kropp just för att folk alltid tycker att min kropp är inom normerna och då är det inte lika okej att lägga upp bilder på sin kropp. Men jag vet att min kropp fortfarande är tunn och inom perfekta normer enligt många, vad det nu också egentligen är... men kom ihåg att allas kroppar ser olika ut och är perfekta precis som dom är!!!

Och jag vill absolut inte trigga andra eller liknande med mina bilder, men detta är MIN kropp men den är inte finare eller bättre än någon annans men jag är varje dag mer tacksam för vad min kropp faktiskt orkar idag än hur den ser ut och det är något jag tycker ALLA borde vara.

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Vilka härliga bilder. Stor Kram till dig!💞
nouw.com/artist
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
IzabellaL
IzabellaL,
Ser så härligt ut!!
nouw.com/izabellal
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Kan förstå din känsla, kan vara jobbigt kan jag tänka mig <3
nouw.com/sarahlinnsliv
johnssons
johnssons,
Ser härligt ut!!❤️
nouw.com/johnssons