Tillbakablickar från 2013 - Januari - Juni -

Januari - r jag letade efter bilder från januari insåg jag att de endast fanns bilder på den fina naturen, bilder ifrån stallet eller bilder på hur jäkla kär jag då var, och det var nog ungefär de som det kretsade runt i mitt liv den månaden.
Feburari - Var nog ungefär som januari, det spenderades mycket tid i stallet jag red så mycket jag orkade och försökte verkligen lära mig mina gränser, vad jag klarade och inte, jag tränade och myste mycket med min favorit ponny och fick äran att hjälpa hannah att rida fina felle vissa dagar. dröm hästen. sen får vi ju inte glömma att min favorit vän även fyllde 18.
Mars - Tillbringade även myyyycket tid i stallet under mars månad, gav mig på att byta hårfärg också men ångrade mig som en idiot och mitt hår fick stå ut med lite för mycket då. haha. annars jobbade jag och umgicks med min dåvarande pojkvän.
April - Denhär månaden fyllde jag 20 år, och fick världens bästa födelsedags pressent av min dåvarande kärlek. Jag åkte alltså på min första solsemester i april. I slutet av april åkte jag även ner till skåne och provjobbade på ett stall. Här tog de även slut med r efter 6 underbara månader.
Maj - I maj tappade jag verkligen bort mig själv. jag flydde från allt så mycket jag bara kunde. Stallet tog upp mycket tid, men motgångarna bara flödade, vi flyttade samt hem Ivan igen. Jag tränade mycket och sommaren var på ingång och de bjöds på roliga fester och andra festligheter. Jag tog mig även en trip ner till fina helsingborg.
Juni - Första sommarmånaden bjöd på precis de den ska, sol, fina vänner som tog studenten, bad, fina sommar kvällar, nattbad, första glasserna åts, långa promenader, galna utgångar, jobb och en oförglömlig midsommar.. här blev de väldigt mycket bilder tagna iallafall. haha. Jag och Ivan gjorde även våran första och sista dressyr täving tillsammans bland storhästar och föralltid.

Gillar

Kommentarer