Terräng tävling -

Min vardag, Bilder, Hästar

I lördags var jag och ticke iväg och hoppade en mini cross bana, en träningstävling. Jag har inte hoppat terräng sen vi sålde ticke för 11 år sedan och han har inte hoppat någon terräng alls sen han flyttade till oss för 5 år sedan. Trotts att det ösregnade, haglade enormt mycket till och från och åskade lite så var vi båda två så otroligt lyckliga. Detta var absolut något av det roligaste jag gjort på väldigt länge och jag tror verkligen ticke tyckte lika dant då han tacktade redan när jag hoppade upp på honom och när han väl fick se terrängbanan så förstod han verkligen vad som gällde och började stuttsa runt precis som han alltid gjort när han blir taggad. Och även fast jag inte hoppat terränghinder på så många år så känner jag mig så lugn och säker tillsammans med denna ponny, vi känner ju varandra så väl och litar så mycket på varandra. Vi hoppar ju såklart inga höjder då han är gammal.
Han är verkligen en tävlingsponny ut i spättsarna och att få uppleva detta med honom igen, och få känna hur otroligt roligt han tyckte det var, det gör mig verkligen varm i själen.
Världens bästa lilla ponny.

// jag är så otroligt tacksam till Tickes ägare för att jag får ha honom i mitt liv igen och för min mamma och sambo som ställer upp så snällt och hjälper mig. Fler bilder och filmer finns på min instagram
nikolina.pettersson //

Gillar

Kommentarer

thegoldendog
thegoldendog,
Åååå vad kul!!! Jag e alldeles för feg för att rida terräng Men testat under ett träningsläger på ridskolan o vann hela skiten under tävlingsdagen...hehe nämnde inte för någon att jag var livrädd 🤣🙈 men det ser ju sååå kul ut!
Läskigt med åska 🙀
nouw.com/thegoldendog
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
tildablanksvard
tildablanksvard,