Svar -

Listor

Smink och mående 

Hur sminkar du dig? - Lite varierande, ibland inget alls, andra dagar med bara mascara och andra dagar även med foundation och contouring samt något på läpparna, bilder på lite av mitt smink ser ni nedan.

Och hur mår du? - Just nu är de okej, för första gången på enormt länge, sen vet jag inte om de märks utåt men de mesta känns okej även fast jag konstant har en enorm stress inom mig och mycket ångest, men jag jobbar konstant med mina tankar, känslor och att acceptera saker och ting..

Du är så otroligt fin!!! Vad använder du för smink? - Ni ser lite utav de nedan, om ni är intresserade av att se mer så skriv de i en kommentar.

Hur ofta sminkar du dig? - Väldigt olika, vissa veckor inget alls och andra veckor kanske 5 ggr

Hur mår du? ♥️ - Tack för frågan, har svarat på den ovanför.

Hur mår du idag? - Just precis idag är jag väääldigt trött, alltså mer än vanligt och har haft konstant huvudvärk sen igår..

​Mat, ångest och behandling

Vad är din favorit maträtt? - oj, kycklingrulle från topfalafell, haha, nej men tacos, nachos och olika sallader går alltid hem

Har du nått normalvikt än och hur ser du på maten och ätstörningen idag? - Nej, jag har fortfarande ett för lågt BMI MEN jag mår betydligt bättre än vad jag gjort på lääänge, jag äter så gott som allt, men absolut inte ångestfritt men jag kan hantera de just nu, men jag tror jag alltid kommer få kämpa med de eftersom jag vart sjuk i så många år.

Vad är dina bästa tips för att hantera ångest? - Jag försöker sysselsätta mig när de inte är skyhög ångest, men jag har en krislista med olika saker beroende på hur hög ångesten är, absolut ett tips till alla med mycket ångest att klura ut en sådan lista!

Vad tycker du om dbt hittills? - Jag tycker behandlingen är bra och saker jag egentligen tror att alla skulle må bra av att lära sig.

Går du i grupp och individuellt? - Ja de gör jag

Hästar och träning 

Hur ofta/vad tränar du? -Väldigt varierande.. Jag har tagit en paus från löpningen just nu då jag hade för mycket prestationsångest inom de men ska försöka börja lite smått snart igen när jag känner att jag orkar, annars kör jag styrka, mage och rumpa, en gång i veckan och promenerar var och varannan dag, allt beroende på hur mycket energi jag har men jag mår oftast bättre när jag rör på mig.

Rider du någonting fortfarande? - Ja de gör jag, väldigt varierande hur mycket, beror oftast på vad jag orkar, och tack vare all hjälp från min mamma fungerar de så, utan hennes hjälp hade jag aldrig kunnat ha Ticke, så jag är enormt tacksam för allt hon alltid hjälper mig med.

Vad tränar du? - Har svarat på de ovanför.

Redigering och förhållande

Hur träffades du och Henrik? - Vi träffades på krogen och efter den dagen umgicks vi så gott som varje dag

Hur träffades du och pojkvännen? - Har svarat på de här ovanför

Hur redigerar du dina bilder ? - Jag redigerar mina bilder i Lightroom

Måste bara säga att jag verkligen tycker dina bilder är så fina och din blogg också! Förstår inte varför du inte har fler läsare... Men till frågan, vad använder du för kamera? - Först och främst, TACK! Blir så glad av dina ord! Jag använder en Sony A5000 men väldigt sugen på att uppdatera den nu för att kunna ta bättre bilder..

Och vilket program redigerar du bilderna i? - Svarade på de längre upp men jag använder mig av Lightroom

Personligt 

Varför började du blogga ? - Oj, jag vet faktiskt inte, jag började blogga 2009, jag testade de nog för att de var "inne" då sen har jag fortsatt för jag har lättare för att skriva än att prata och för att jag älskar att fota hehe

Hur lång är du? - Jag är 175,5 cm

Hur många tatueringar har du och ångrar du någon? Förövrigt har du en grymt bra blogg och älskar dina bilder!- Jag har 3 st och nej jag ångrar ingen än och tror inte jag kommer göra de någon gång och tack snälla, blir så glad av att höra de!

Din blogg är såå bra!! Men till frågorna, tror du att du kommer flytta tillbaka till Dalarna? - Tack snälla, vad glad jag blir!! Nej de tror jag inte, jag är absolut sugen på att ha ett sommarställe där uppe en dag, men vi får se.

Vad gick du för linje på gymnasiet och har du några vänner kvar sen dess? - Jag gick handel och administration (som de hette då) Nej inte dem jag umgicks mest med, men dem är väl mer som bekanta, mer eller mindre.

Favoritserie? - Bra fråga, 13 anledningar varför, gåsmamman, gråzon, advokaten är några favoriter, började även nyligen se serien "vår tid är nu" som hittills verkar väldigt bra.

Ditt favoritplagg i garderoben just nu? - Alla stickade tröjor hehe.

Vad har du för framtidsdrömmar? - Jag vet faktiskt inte riktigt, men absolut att kunna jobba heltid med något jag gillar, (japp de är en dröm för mig!) köpa hus, resa och kanske se lite mer av världen, skaffa barn och bli gammal med någon jag älskar, (H såklart)

  • Listor

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Fina du! Tack för svaren 😃
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla de 😃
nouw.com/nikolinapettersson
annakarlssons
annakarlssons,
finaste ! 😍😍😍
nouw.com/annakarlssons
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Du är dösnygg!!!😍😍😍😍
nouw.com/nikolinapettersson
elllensvensson
elllensvensson,
Så kul att läsa <3
nouw.com/elllensvensson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Åh, kul att du gilla de 😃❤
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Vår tid är nu är såå bra:) Mysigt det vore med en stuga i Dalarna 😀 skulle jag med vilja ha! Har du nån hjälp med din ätstörning och plan för att gå upp till normalvikt? Kram fina du 🌸
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja riktigt bra serie 😃 Ja men eller hur hade vart supermysigt ju😍 naej blev ju tyvärr nekad den hjälpen jag kände att jag kunde ta emot så då blev jag helt utan hjälp i stället.. Men får lite stöd av min behandlare i dbtn om att stabilisera min vikt igen efter en nedgång.. Hur mår du fina du?? Stor kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Emma Engström,
Kämpa på vännen, du är så fantastisk ska du veta och genom att bara kunna hantera situationen är ett stort steg! <3 Ni är så fina verkligen!!
nouw.com/emmaengstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla fina Emma!! Dina ord värmer massor ska du veta!! Stora kramar till dig ❤
nouw.com/nikolinapettersson