stranden och dressyr tävling -

Min vardag, Bilder

Godmorgon!
Just nu sitter jag i sängen innan jag ska springa ner i tvätten och starta en till maskin.
Igår hade jag fullt upp hela dagen, vi började dagen på stranden med lite sol och bad och efter lunch åkte jag, mamma och en vän ifrån stallet till Fulltofta, där vår ridklubb från Dalarna anordnade dressyrtävling tillsammans med Charlotte haid-bondergaard som tävlar för samma klubb som oss, det var iallafall ponnykval och storhästkval. Eftersom jag tränat för Charlotte några gånger när hon vart i dalarna samt vart och provjobbat på hennes gård för flera år sedan var det väldigt kul att komma tillbaka och vara på deras fantastiska gård bland otroligt härliga personer, vår vän från stallet har också jobbat hos Charlotte tidigare så det var väldigt kul att även hon följde med. Det blev iallafall en väldigt bra dag med många otroligt fina hästar och duktiga ryttare men det blev även en sen kväll och en trött nikolina på köpet hehe.
Nej nu måste jag springa ner i källaren med mer tvätt, hoppas ni hade en bra nationaldag igår och får en bra fredag idag.

~några bilder är från Charlottes Facebook eftersom jag själv inte fick så mycket möjligheter/tid att fota ~

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men vilken fantastisk dag, som jag saknar hästlivet när jag ser detta! <3 Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det var väldigt kul att få se så många fina hästar igen 😍 det förstår jag att du gör.. stor kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Vad roligt att komma tillbaka dit ❤️ Funderar du ibland på att ta upp ridningen mer igen? Kram ❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det var väldigt trevligt 🤗 blir enormt sugen på det när man är på tävlingar men jag har absolut inte pengarna eller energin till det längre, vilket är väldigt tråkigt för jag saknar det verkligen, men men, kanske längre fram i livet..☺ stor kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson