Står bara och stampar -

Min vardag, texter

Just nu går jag mest och väntar på att få börja arbetsträna eller få ha någon aktivitet iallafall, min läkare hörde av sig till FK om detta för över 2 månader sedan men ändå har jag fortfarande inte fått komma på ett möta med dem kring detta, när jag träffade dem i höstas och pratade lite om detta sa dem att de max skulle ta en månad.. Just nu känner jag verkligen att jag inte mår bra av att bara gå hemma. Absolut njuter jag mer av de idag eftersom jag mår betydligt bättre än för 2 år sedan, men jag känner att jag behöver något mer.. Jag är trött på att bara stå och stampa och inte känna att jag kommer någon vart eller utvecklas.. Jag vet att jag utvecklats enormt som person och med/i mig själv de senaste året och min syn på livet, men lite mer karriärmässigt. Absolut är de otroligt skönt vissa dagar också, men jag tror några förstår vad jag menar ändå.. sen vet ja att vissa kanske tycker att jag kan ta tag i detta mer själv men jag vill verkligen att de ska gå rätt till, att de ska gå långsamt och i min takt, den takten min kropp orkar, för om jag får bestämma själv skulle de gå i 180 även fast jag vet att det inte skulle hålla då.., men ja, ni kanske förstår.. Förhoppningsvis händer det något snart iallafall.


Förövrigt har jag verkligen börjat prioritera MIG och min självrespekt,jag har verkligen börjat förstå att jag inte alltid kan vara den som alltid hör av mig till vänner och försöker bry mig, en vänskap handlar inte bara om att en person ska höra av sig vilket de vart i många av mina vänskapsrelationer, när jag väljer att inte höra av mig på någon vecka så blir det knäpptyst, de kan gå månader innan den personen hör av sig, eller så gör den det inte alls och vänskapen rinner ut i sanden, vilket ändå är rätt, för en vänskap ska handla om att båda bryr sig om varandra, inte bara en. Jag tycker iallafall det ska vara en bra balans, att båda ska vårda relationen och inte bara en person sen växer man även ifrån varandra, man utvecklas åt olika håll och man vill olika saker i livet. Men jag är en person som bryr mig otroligt mycket om de personerna som står mig nära, jag bryr mig helhjärtat men har verkligen börjat förstå att jag verkligen måste bry mig om mig själv i det hela också och leva mitt liv för mig.

Hela mitt liv har jag velat vara tillräcklig för andra, jag har velat passa in, jag har velat vara perfekt och aldrig göra fel eller göra bort mig bar för att vara omtyckt, och mitt ibland allt de tappade jag bort mig själv totalt, vad jag ville, vem jag ville vara osv. Jag har gett ut hela mig till personer som bara tagit emot men aldrig gett tillbaka, och jag har accepterat det, vilket såklart har gjort att dem fortsatt ta och ta och ta och jag har bara känt mig mindre och mindre älskad, tillräcklig och tappat mig själv. Jag accepterar inte det beteendet hos "vänner" längre, inte idag, idag bryr jag mig mer om mig själv än om att bli omtyckt, älskad eller om jag gör bort mig, jag är glad att jag växt upp, lärt mig vad som är viktigt i livet och äntligen börjat landa i mig själv och förstått att jag inte kan vara tillräcklig för alla och de är okej. Ni vet, man lär sig så länge man lever- sen vill jag även poängtera att jag har och har haft otroligt fina vänner också som de vart en bra balans mellan och där båda parterna verkligen brytt sig och stöttat varandra i alla lägen.

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Du är så klok, och så så fin!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tusen tack 🙏🏻
nouw.com/nikolinapettersson
Alice M
,
Du skriver verkligen otroligt bra och jag känner igen mig väldigt mycket med vänskaper, jag har blivit väldigt utnyttjad av vissa vänner under mina år men idag accepterar jag det inte och jag har verkligen växt med mig själv sen jag började ta hand om mig själv mer. Fortsätt kämpa och var rädd om DIG 😊
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla ❤ bra gjort av dig och håller helt med dig, man ska inte acceptera de🤗 stor kram
nouw.com/nikolinapettersson
erikssontowa
erikssontowa,
du är så klok <333
nouw.com/erikssontowa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack detsamma finaste!!🙏🏻❤
nouw.com/nikolinapettersson