Spegel spegel på väggen där -

Tips

~ inlägget är ett samarbete med bgafotobutik.se ~

I och med vår flytt om ca en vecka så har jag kollat runt lite på inredning, mest för att de är väldigt kul att kolla runt efter de, jag kom in på bgafotobutik.se , en hemsida som jag tidigare tipsat er om som jag personligen verkligen gillar, dem har otroligt mycket fina saker och verkligen HELT fantastiskt fina speglar! Alltså, dra mig baklänges vad fina dom är! Dom har speglar i olika former, färger och sen kan man även beställa vissa speglar i dem måtten man själv vill ha, vilket ju är perfekt! Dem har över 200 måttbeställbara speglar och över 500 färdiga.
Vissa speglar påminner mig även om UF företaget jag hade på gymnasiet, bara att vi återvann gamla tavelramar och satte in speglar i dem, men ramarna på vissa speglar dem har, påminner om sådana där fina, gamla, udda, mer speciella tavelramar - som jag tycker är otroligt fint!

BGA Fotobutik är ett familjeföretag med sitt ursprung i Gävle där verksamheten startade för flera flera år sedan. Företaget består idag av en butikskedja med 10 butiker runtom i Sverige & Norge.

Alla vet vi hur viktigt det är med speglar. De flesta av oss använder dem varje dag, kanske till och med flera gånger om dagen. Alla har så gott som minst EN spegel i sina hem men hur den perfekta spegeln ser ut har vi naturligtvis olika uppfattningar om. Det beror på vad man själv tycker är snyggt – och praktiskt. En del föredrar väldigt enkla, stilrena speglar som inte drar till sig alltför mycket uppmärksamhet medan andra gillar speglar med snygga pampiga guldramar. Vissa föredrar härligt färgstarka ramar och andra tycker det är snyggast med klassiskt svart eller vitt.

På BGA fotobutik kan ni hitta allt ni söker och om ni klickar HÄÄÄR kommer ni direkt till deras speglar!


// Spegel 1 // Spegel 2 //

  • Postad i: Tips
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Shit vad mycket fina speglar dem hade! Ska kolla in de noggrannare när jag kommer hem 😊 Kul tips!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja väldigt fina speglar!! 😊 De ycker jag du ska göra! 😃
nouw.com/nikolinapettersson
Elin
,
Gillar verkligen dessa inlägg med tips!!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Åh, va kul att du gillar dem!! 😃
nouw.com/nikolinapettersson
Hannahrossetti
Hannahrossetti,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Visst var dom fina 😍😍
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Älskar spegel 1 o 2 😊
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Visst var dom fina 😍😍
nouw.com/nikolinapettersson