sommartider -

Tips

~ Inlägget är ett samarbete med azdesign.se ~

Sommaren närmar sig med stormsteg nu och vädret får en att vilja spendera all tid utomhus därför är det perfekt tid att införskaffa sig nya utomhusmöbler, till sin altan, till jobbet, till en uteservering, till sin balkong eller till sin egen trädgård.
AZ Design har otroligt fina utomhusstolar och uteserveringsmöbler som passar i olika miljöer, dem har möbler för alla olika stilar så de finns något som passar alla. Förutom utomhusmöbler har dem även restaurangmöbler, kontorsmöbler eventmöbler mm, men de jag tror skulle passa ER bäst är utemöblerna för de är något man verkligen uppskattar om man har en balkongen eller en hel trädgård. Produkterna nedan är några av mina favoriter som jag personligen skulle ha valt att ha i min trädgård om jag skulle haft en, dem passar perfekt på en altan men dem är även bra produkter för en uteservering, fåtöljen är en av mina favoritplatser när man går ut och äter på en uteservering.

AZ Design affärsidé är att designar stoppmöbler helt efter kundens egna ritningar och önskemål, inga mått, vinklar och former är några begränsningar för dem. Stoppmöbler innefattar soffor, fåtöljer och sittpuffar. Dem utföra sina uppdrag till den kvalitetsnivå som deras kunder efterfrågar, dem uppfyller även de krav och specifikationer som krävs i det enskilda fallet. Deras kundkrets består av arkitekter, inredningsföretag, designers, restauranger, hotell och privatpersoner.


~Bilderna är lånade från www.azdesign.se~

  • Tips
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Hannah
,
Vilken bra hemsida! Ska tipsa mitt jobb om den! 😊
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla den 😊 kram
nouw.com/nikolinapettersson
Mina
,
Vilken bra hemsida! 😊 tack för tipset!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Va kul att du gilla de 😊 kram
nouw.com/nikolinapettersson