Slutet på veckan -

Min vardag, Bilder

Veckorna går så fort, eller framförallt helgerna och nu är det söndag igen och imorgon har jag 12 arbetsdagar i rad framför mig igen, men sen åker vi äntligen iväg, och fy tusan vad skönt och välbehövligt det ska bli, dock håller vi tummar och tår för att det kommer komma lite mer snö dit vi ska haha.

I fredags så hade jag en riktigt tuff och stressig dag på jobbet (oj vad ovanligt..) men två av mina kollegor var borta och jag jobbade ensam med en pensionär på jobbet som hjälper till där ibland, det blev iallafall en riktigt jobbig dag ute i spöregn. Sen hade jag även ett eller två samtal, med vc samt hjärtmottagningen här, som några av er som läst min blogg ett tag vet så har jag haft problem med hjärtat, otroligt hög puls och hade avvikelser på ett ekg jag gjorde i höstas, jag har ätit medicin sen dess vilket absolut hjälper men läkaren på vc skulle skicka vidare remiss till hjärtmottagningen, och eftersom detta är över tre månader sedan nu så ringde jag hjärtmottagningen för att höra men dem sa att dem inte fått in någon remiss från min läkare, så då fick jag ringa vc igen och fråga och dem påstår att remissen är skickad.... alltså HUR irriterande och jobbigt... Alltså kan det nu ta tre månader till innan jag väl får träffa en kunnig läkare pga av vc och hjärtmottagningen skyller på varandra och JAG ska dra i allt själv, jag som mår, helt ärligt, rätt dåligt pga detta då det begränsar mig mycket vardagen.

Jaja, när jag väl kom hem från jobbet iallafall hade H fixat otroligt mys här hemma och det blev iallafall ett fint avslut på en tuffare dag. Så fint gjort.

I lördags tänkte vi att vi skulle ut och vandra i solen och körde åt ena hållet, insåg dock ganska fort att det bara blev molnigare och molnigare så vi vände och körde in till hbg istället, åt en god fika, kollade lite butiker, tog en promenad längst havet/hamnen och åkte sen upp och hälsade på några vänner till H som bor där i stan. Kvällen spenderades tillsammans i sängen med en stor skål med fruktsallad och glass, mumma.

Idag var vi upp rätt tidigt då jag skulle ut till stallet och rida en familjs lilla b-ponny då ponnyn kört lite för mycket med deras barn på senaste och dem har fått smaka lite grus. Ponnyn var något extremt sur på mig, kan ju även nämna att det var ett sto, och ston har alltid liiiite mer synpunkter på saker och ting än en valack, (tjej/kille) så hon blev väldigt arg på mig när jag kom åt henne lite mer än hennes vanliga ryttare och sa ifrån rejält några gånger men tillslut tycker jag ändå att vi kom lite överens även fast jag vet att hon tyckte jag var såååå jobbig. Jag kommer nog aldrig tröttna på att rida bråkiga ponnyer haha.

Nu ska jag ta och byta om och fräscha till mig lite sen ska jag iväg på bio med min mamma och se "En del av mitt hjärta" har redan sett den en gång med H men filmen var otroligt bra och eftersom både jag och mamma gillar Tomas Ledin så blir det ju perfekt.
Hoppas ni haft en bra helg och ja, här kom den första ordentliga uppdateringen på länge.

Gillar

Kommentarer

Mm
,
Har inte du gått upp i vikt?