Save me from the enemy inside of me -

Imorgon kommer bli en riktigt riktigt tuff dag för mig psykiskt.. har redan halvt panik inför den. men de måste ske och de är ett stoort steg i rätt riktning, men som sagt, skit läskigt. Men som de min ena psykolog sa till mig i veckan; "hade ett barn på 2år vart påväg att springa ut i vägen framför en bil hade man dragit den i armen för att hindra de, jag önskar jag kunde göra detsamma och jag gör så gott jag kan men de är du som har den stora makten" och de är läskigt och jobbigt som fan, få som vet och ännu fler som blir förvånade när jag nämner något om min senaste dignos. men jag har pendlat där emellan i fem år och att förlora den där makten över de är jag livrädd för.. och de som själva vart fast i de vet vilket helvete de är att försöka ta sig ur de, och vissa tar sig aldrig ur de helt.
Ibland vill jag bara att de som står mig närmast, de människor jag har närmast runt om mig kunde byta plats med mig ett tag så de kunde förstå på ett annat sätt vad jag krigar emot hela tiden. men inte bara för att de ska förstå hur jag känner och tänker utan även för att de då skulle kunna förstå att de inte är deras fel på något sätt, att de skulle förstå att de inte kunnat göra mer än de de gjort för att hjälpa mig och att jag ser upp till dom som fan! FAAAAAN vad jag hatar dehär.
och till er söta som frågat vad de är för diagnoser jag har, varför osv, kontakta mig hellre privat så kan jag förklara mer personligt än de jag skriver ut här.

Gillar

Kommentarer