Saker blir inte alltid som man tänkt -

Min vardag

Det blev ett litet uppehåll här ifrån, saker och ting blev inte riktigt som det var tänkt och jag kände att jag absolut inte haft någon energi till försvara mig till andra eftersom jag är så enormt svag just nu.

Men resan blev iallafall inte av, pga mitt mående, och bara den meningen gör mig så jävla arg och besviken på mig själv.. Jag är så jävla trött på min kropp, att vara såhär svag och må såhär dåligt.. Som sagt avbokades resan, vilket verkligen suger, men jag är glad att jag idag ändå kan prioritera mitt mående före en resa, för hade jag mått så dåligt utomlands som jag gjort de senaste dagarna skulle det inte fungera.. Precis som alltid är det inte lika säkert att må dåligt utomlands som hemma och framförallt inte när man redan har en mage som är helt fucked up... Sen vill jag inte höra massa saker om si och så av valet för jag mår redan riktigt dåligt över mitt val, att det påverkar min sambo osv osv... Jag har redan massa ångest kring det hela och mått väldigt dåligt över det.. Jag hade verkligen sett fram emot den här resan, så jävla mycket, men min kropp orkar inte och de har jag fått acceptera.

Det är ju några dagar sedan vi skulle ha åkt nu och jag har börjat smälta det, att saker inte alltid blir som man vill och tänkt, men vi försöker göra det bästa av denna situation som nu blev, njuta av sommaren och gör saker utefter vad jag känner att jag orkar och min dagsform.

Har haft ett skönt uppehåll här ifrån, från andra bloggar och sociala medier över lag men jag uppdaterar här när jag orkar och har något att skriva om.

Gillar

Kommentarer