"Pulsattacker" -

Min vardag, Hälsa

För det första, tack för alla peppande kommentarer ni alltid lämnar, jag läser allt och jag blir alltid väldigt glad och tacksam.

De senaste dagarna har jag besvärats väldigt mycket av en onormalt hög vilopuls och "pulsattacker", mina pulsattacker har jag haft till och från ett tag men lite oftare den senaste tiden och som sagt en markant högre vilopuls, ont över bröstet till och från samt en större trötthet än vanligt och så blir jag andfådd av att bara gå, sådär så man måste stanna och vila, och jag blir helt slut av att bara äta mat.. (bara några av syreatomerna) men så jag har inte gjort mycket mer än att legat i sängen och vilat de senaste dagarna, men jag var iallafall på vc igår och träffade en läkare, tog ett snabbt ekg som såg okej ut, fick lite tabletter utskrivet och var tillbaka imorse för att ta lite prover på fastande mage. Får väl hoppas att proverna kanske visar någonting för detta är inte kul..

För övrigt så tvingade med mig H på hopptävling en sväng i söndags och oj vad jag saknar den delen av hästlivet, jag saknar att tävla, ha mål och satsa, SÅ mycket, det var verkligen mitt liv i MÅNGA år och det är en del av mig som saknas, det tog några år för mig att verkligen känna denna saknad för denna sport men en dag, när min kropp känns bra igen (som den förhoppningsvis tillslut gör..) ska jag fan ha storhäst.

Gillar

Kommentarer

Bystephanie
Bystephanie,
Finaste du❤️ Skickar massa styrka i din väg och håll mig uppdaterad <3
nouw.com/bystephanie
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Bästa du ❤ jag tänker på dig och var rädd om dig ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Skickar många kryapådig kramar ❤️
Äta hand om dig finaste du ❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Jag försöker men det är lättare sagt än gjort.. 😐 stora kramar till dig och hoppas du är okej ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Usch vad jobbigt att hälsan strular så för dig vännen! 😓 Håller mina tummar för att de hittar vad som är fel och att du kan få hjälp! ❤️ KRAM
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja otroligt jobbigt.. 😟 Ja hade vart skönt att veta vad det är så man kan få rätt hjälp.. :/ stora kramar fina ❤
nouw.com/nikolinapettersson