personligt, förflutet -

texter

Det här är ett äldre utkast som blev till ett rörigt inlägg.
Ni vet, nu är typ första gången i mitt liv min hjärna har bränsle för att tänka friska tankar, för att ändra tankesättet, sen mina tonår har jag inte ätit normalt, även fast de var när jag var 17 år och min då bästa vän var med mig här nere i Skåne som jag för första gången insåg att min relation till mat och träning inte var normalt... Hon åt ALLT och tyckte jag var "konstig" för jag ville ut och gå minst 1h/dag även fast jag åt betydligt mindre än henne.. men jag hade väl ingen ätstörning? Jag var ju inte tillräckligt smal..

självklart har mitt låga matintag påverkat min kropp och min hjärna, de är inte konstigt att jag vart deprimerad dessa år, (även fast de grundar sig i mycket annat än maten) men utan tillräckligt med mat är de nästan omöjligt att må bättre.. Även om jag skulle ätit bra under dessa år hade jag antagligen ändå vart sjuk, mått enormt dåligt och försökt ta mitt liv, för maten var inte starten för mig, utan andra händelser, men kontrollen över maten och mina andra destruktiva beteenden har såklart vart en stor del i det hela.

De är inte färsen nu min kropp fått en ärlig möjlighet att läka ihop inombords, att bearbeta allt jag vart med om men även utsatt mig själv för.. de är inte fören nu min kropp har mat och energi för att faktiskt läka ihop mig på riktigt, inuti..

  • texter

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Du är så fin, och SÅ klok!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tusen tusen tack 🤗🙏🏻
nouw.com/nikolinapettersson
lillalin
lillalin,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
artist
artist,
Så fint att du äntligen mår bra! Vi förtjänar alla att må bra.
nouw.com/artist
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla, det håller jag verkligen helt med dig om!! 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det gör så ont i mig att läsa detta, men du är något så otroligt grym och fin ska du veta!! <3
nouw.com/emmaengstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Finaste Emma ❤ du är verkligen minst lika grym och fin!!🥰 bamsekram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Man ser det sällan när man är mitt i det. Jag vet att jag inte är frisk än men är ändå friskare än jag varit. Det värsta är hur min kropp tagit stryk och att jag får alla men nu när jag verkligen äter bättre och VILL ta hand om mig. Då är det för sent 😢
Massa kramar till 💜
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Nej så är det ju tyvärr.. tycker du är grym som kommit hit där du är idag Ida och jag tycker det är så synd att din kropp tagit så mycket stryk efter alla år med sjukdomen.. 😟 du får göra det bästa du kan av situationen idag ❤ stora kramar och massa styrka till dig
nouw.com/nikolinapettersson