Personliga produkter -

Tips

~ Inlägget är ett samarbete med Getpersonal ~

Jag måste verkligen tipsa er om denna hemsida GETPERSONAL.SE

Deras affärsidé är att man själv ska kunna välja gravyr på artiklarna i deras utbud för att skapa en rolig och unik produkt till sig själv eller en produkt att ge bort som en unik present.

På denna hemsida kan ni hitta presentartiklar, prylar och smycken som ni kan göra gravyrer på, du själv väljer gravyrtext, typsnitt och textstorlek och dem har alltid fri frakt och snabba leveranser.

Personligen har jag hittat många otroligt snygga saker på deras hemsida, flera saker jag skulle kunna beställa och ge bort som lite mer personliga presenter, något som jag själv verkligen gillar och föredrar.
Jag fastnade lite extra för en fin produkt, en produkt som jag skulle vilja ge till min pojkvän, sambo, livspartner, bästa vän, om jag hade kunnat hade jag gett han allt i hela världen men de kan jag tyvärr inte. Men detta snygga armband skulle verkligen vara så snyggt på honom, de är något som jag vet att han skulle vilja ha och de skulle verkligen passa honom så bra, jag skulle även gravera in vårt datum, datumet när han blev min.
Henrik gör verkligen så otroligt mycket för mig varje dag, han får min vardag att gå runt, han stöttar mig i alla lägen, bär mig när jag själv inte orkar och finns alltid för mig, vi har upplevt så otroligt mycket tillsammans och jag är så glad att han fortfarande står vid min sida efter de vi fått gå igenom tillsammans pga min psykiska ohälsa, han är verkligen världens finaste och så otroligt stark, starkare än många någonsin kommer förstå för att leva med någon med psykisk ohälsa är verkligen inte lätt kan jag lova er, jag älskar verkligen Henrik mer än ord någonsin kommer kunna beskriva och han betyder verkligen mer än allt för mig.

Från måndag till söndag v.30 ( 24 - 30 Juli) får ni 10% rabatt hos getpersonal.se med koden "sommar17"

Ni kommer till de fina armbandet som jag skulle gett till Henrik HÄÄÄR

Kom ihåg att använda koden "sommar17" i kassan när ni handlar på deras hemsidan mellan den 24-30 juli

  • Tips
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer