Perfekta produkter -

Tips

Jag tycker alltid de är svårt att hitta presenter till andra, dem flesta uppskattar alltid lite mer personliga presenter, presenter som de finns en baktanke bakom, PR- gruppen som jag skriver detta inlägget med har olika produkter man kan trycka egna personliga tryck och logotyper, självklart även saker man kan ge bort i marknadsföringssyfte så som energidryck eller kläder med eget tryck.

På deras hemsida hittar ni bland annat produkter så som, reklampennor med tryck mobiltillbehör med tryck, golfprodukter med med tryck eller brodyr, arbetskläder med tryck, kontorsprodukter med tryck, reflexer med eget tryck, nyckelringar med tryck, godis och choklad med tryck och kepsar och mössor.
För till exempel en idrottsförening är de perfekt att beställa kläder, mössor eller reflexer med föreningens namn på så man syns när man tränar, har match eller tävlar. Här nedan ser ni tre av mina favoritproduker, en powerbank som alltid är perfekt att ha med sig i väskan eller jackfickan när man är iväg så man lätt kan ladda mobilen, en takeaway mugg som man kan ge bort som en, garanterat, uppskattad present och såklart, paraplyet, som jag personligen skulle skriva min bloggs länk på, dem har riktigt bra produkter för att marknadsföra sig själv hehe.

Ni hittar verkligen allt ni kan behöva hitta på denna hemsida för att få till en perfekt personlig present till någon ni tycker om men även perfekta produkter i marknadsföringssyfte. Kanske vill du beställa hem en produkt med dig bloggs länk?


//Powebank // Take-away mugg // Stormparaply //

  • Postad i: Tips

Gillar