Perfekta bluetooth hörlurar -

Tips

~ Inlägget är i samarbete med www.macskal.se~

Häromdagen fick jag hem dessa helt perfekta bluetooth hörlurar från macskal.se och jag älskar dem redan! Dem är riktigt snygga, sitter otroligt bra, fungerar ordentligt och har ett bra ljud.

Macskal är ett av Nordens största e-handelsföretag inom tillbehör till MacBook & iPhone. Här finner du ett komplett utbud av tillbehör till dina enheter. Macskal etablerades år 2011 och vi finns i Sverige och Norge. Dem har ett stort lager och lagerför samtliga varor. Deras mål är att erbjuda sina kunder den bästa upplevelsen.

På denna hemsida hittar ni många bra och praktiska saker man kan behöva till sina tekniska prylar, så som otroligt snygga skal till Iphone, iPad och Macbook, flera olika fodral till Macbook och iPad, laddare och adapters, massor av hörlurar och aktivitetsarmband.

Jag tycker dessa hörlurar är helt perfekta när jag pendlar varje vecka, när jag är ute och går eller springer, städar här hemma och inte kan ha mobilen på mig samt när jag är i stallet, de är så enormt skönt att slippa allt trasslandet med sladd, som de tyvärr alltid blir...

Jag tycker verkligen ni ska beställa hem dessa snygga hörlurar eller något annat från deras hemsida till er själva eller kanske till någon annan i julklapp. Med min grymma rabattkod får ni hela 30 % rabatt på ert köp så kom ihåg att ange koden: NIKOLINA30 när ni beställer, koden gäller till den 10 december så tveka inte på att gå in och kolla på deras hemsida nuuu

Hääär hittar ni mina fina hörlurar

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Ida,
Gud va bra!! Skulle jag behöva men måste ha med silikonploppar för annars trillar de ur 😔 Finns det tror du?
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Oh, ja jag tror att de finns, men kolla under hörlurar på hemsidan 😘 Hoppas du kan hitta några som kan passa dig 😘
nouw.com/nikolinapettersson
Malin
,
Men vilken bra hemsida! Och så fina bilder!!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Håller med dig! 😊 och tack snälla! 😊
nouw.com/nikolinapettersson