påskhelg -

Min vardag, Bilder

Glad påsk fin ni!
Jag hoppas ni alla har haft en bra påsk med massa mat, godis och allt vad de nu innebär. Jag har haft en väldigt bra och trevlig långhelg med nära och kära men självklart med några dippar... tackar som frågar, haha.
För ett år sedan, när jag var som sjukast i anorexin, när mitt liv höll på att ta slut, då hade jag SÅ många läsare här, runt 30 tusen /vecka, men ju friskare jag blivit från anorexin, ju fler läsare tappar jag, haha, jag förstår egentligen inte varför, men jag har ju förstått att dem som själva är sjuka i anorexin jämför sig och drar sig till andra som är sjuka, vilket egentligen är helt sjukt.. Aja, jag är iallafall glad att ni är några som fortfarande kollar in här! Thank you!

I fredags åt vi lunch på orangeriet (bästa stället) med min mamma sen på eftermiddagen sprang jag mina första 2,1 mil, alltså, förstår ni, över TVÅ MIL, vilket satte sina spår i kroppen, bara lite träningsvärk hehe..


I lördags åkte vi upp till Henriks mamma i Halmstad och åt påskmiddag, hade de verkligen supertrevligt och mysigt, när vi kom tillbaka till äholm på kvällen så gick vi ut en sväng, jag, H, hans bror och sambo, träffade även deras lillasyster ute, de blev en väldigt trevlig krogrunda med maaaassa folk. Just ja!!!! Om någon av er bor i Halmstad så MÅSTE jag tipsa er om shottluckan, otroligt häftigt ställe!!! Något man måste testa om man är där!!!


Igår chillade vi mest, Henrik sov halva dagen och jag kunde såklart inte sova, standard när jag förtärt alkohol haha.. Vi hämtade hem Oscar iallafall som fick vara hos min snälla mamma när vi var borta,( man saknar verkligen honom när han inte är hemma...) sen åt vi massa onyttig mat och bara myste, jag han även ta en långpromenad när H spelade dator, vilket min kropp verkligen behövde.

Idag har jag vart ute och sprungit och så har vi vart ute hos mamma och grillat för första gången i år, så otroligt mysigt, självklart klappa vi på hästarna också och satan vad man saknar att ha hästen utanför dörren.., vi har iallafall haft SÅ fint väder, äntligen lite sol till folket!!!! Och vädret denna vecka (till helgen) ser AMAZING ut, om de håller i sig... peppar peppar... De kommer de antagligen inte göra, men ändå.. haha..

Gillar