På väg till Leksand -

Min vardag

Flera dagar har gått nu igen sen senast jag skrev, jag har vart i hbg som vanligt, hängt lite i stallet och sånt där annat jag brukar göra. Jag har såklart också kollat lite på ridsportsEM och alltså dra mig baklänges vad enkelt rindning ser ut att vara när man ser dessa ryttare..Det ser verkligen busenkelt ut att rida runt banan med dem stora hindrerna, imponerande.
Min mage har även vart totalt kaos en dag, och då menar jag totalt kaos, såklart en av dagarna jag skulle till hbg och bokstavligt talat så trodde jag att jag skulle bajsa på mig.. kanske för mycket fakta för vissa men så illa är det.. Jag önskar jag hade listat ut vad det är som ställer till det för mig och min mage men nä.. och ja, det kommer bli spännande att se hur det kommer gå med mina magproblem under dessa dagar vi är borta..
Annars så började även skolan jag sökt till igår, och nej, uppenbarligen kom jag inte in, tyvärr.. Enligt mig suger det verkligen och jag har vart väldigt besviken men vet ändå att det kanske var bäst så så jag får börja komma igång i lugn takt med tanke på min mage, kropp och orkelöshet.
Och förutom detta så sitter vi i bilen påväg upp till Dalarna nu, äntligen! På lördag gifter sig min vackra vän med sin stora kärlek och jag är så taggad, men också lite nervös inför denna stora dagen, nervvrak som man alltid är haha. Får se hur mycket uppdatering det kommer bli under helgen annars kommer jag iallafall ha massor att dela med mig av efter helgen.

Nu ska jag återgå till att styra musik och sjunga igen och bara sitta här i bilen, bara nååågra timmar kvar, haha.


Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Tycker så synd om dig som har det så jobbigt med magen, om det ändå fanns något jag kunde göra för dig <3
Hoppas ändå att du får en fin vistelse i Leksand och att bröllopet blir magiskt.
Många kramar ❤️❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det önskar jag också.. jag hoppas det tillslut blir bättre..❤ jag är otroligt trött men det har vart ett helt magiskt bröllop 😍 hur har din helg vart? Massa kramar till dig ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
Amanda
,
Så fin bild på dig! Och jag älskar hur ärlig du är och du är garanterat inte den enda som hållt på att bajsa på sig 😉 hoppas du får en bra helg nu i Dalarna 😊
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla! ❤ hehe nej, det tror tyvärr inte jag heller 😉 tack snälla det hade jag verkligen 🤗🤗
nouw.com/nikolinapettersson
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Har också tittat på EM och det ser verkligen så enkelt ut när de hoppar banorna! Samtidigt vet man hur mycket jobb och fokus som ligger bakom, hahah. Många fantastiska ryttare!
nouw.com/evelinasjostrand
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det ser löjligt enkelt ut men man vet ju, precis som du skriver, hur otroligt mycket som ligger bakom och hur jäkla svårt det egentligen är.. otroligt duktiga ryttare trotts det inte tyvärr inte gick hela vägen hem för Sverige 😐☺
nouw.com/nikolinapettersson
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Väldigt tråkigt att det inte gick vägen för Sverige trots fina rundor i övrigt 😟 Men Martin Fuchs tycker jag var en värdig vinnare, jätteduktig och presterade grymt bra!
nouw.com/evelinasjostrand
artist
artist,
Håller med om att det ser så lätt ut när man ser hoppning på tv. Har själv ridit en del år så vet att det inte är enkelt.

Tråkigt att du inte kom in☹️ Kram.
nouw.com/artist
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det ser otroligt enkelt ut även fast man själv vet hur mycket jobb det ligger bakom och hur otroligt svårt det faktiskt
nouw.com/nikolinapettersson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
:) Ja, otroligt tråkigt men får hoppas på nästa gång.. 😊 kram
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Härligt att du har haft det bra även om du nu är väldigt trött. Har du tid för återhämtning i veckan?
Min helg har varit lugn, mest njutit av solen 😊
kramar ❤️❤️