På bättringsväg och gastroskopi -

Min vardag

Dagarna går och jag börjar sakta men säkert krya på mig igen, vilket är väldigt skönt efter att ha legat inne i sängen i över en vecka, imorgon kan jag förhoppningsvis ta mig ut på en kort, lugn och skön promenad igen..

Häromdagen bad jag mina följare på instagram om tips på serier och filmer och jäklar vad många bra tips jag fick. Igår såg jag serien "The Sinner" som finns på netflix, jag plöjde igenom den på en dag, alltså WOW vilken bra serie, så ett hett tips till er som vill se en bra serie.

Just nu är jag så trött på mitt utseende, eller mest mitt hår haha, ni vet när man går förbi spegeln och vänder bort huvudet för att slippa se, precis så är det för mig just nu, absolut vet jag att JAG inte är mitt utseende och att jag inte ska lägga så mycket tankar eller energi på det, men vissa dagar gör man det väldigt lätt ändå.. Aja, jag har en bokad tid hos frisören iallafall så utväxten kommer försvinna och håret kommer bli lite fräscht igen, bara att gilla läget tills dess.. Förövrigt läste eller hörde, jag någonstans att det är resterna av tarmen som går ut i ens hår, och om det är så, så förstår jag verkligen varför mitt hår är av så dålig kvalitet eftersom min mage och tarmar inte fungerat normalt på flera år. Och på tal om magen så ska jag äntligen göra gastroskopin nästa vecka, jag är väldigt rädd och nervös inför det men jag tar mig nog igenom det också, någon som har erfarenhet av gastroskopi och vet om dem även kan kolla ens tarmar genom det?

Från en dag när håret var lite finare och fräschare än vad det är just nu.

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
Camilla
,
Du är så fin både på utsidan och insidan Vännen ❤
jag har gjort gastroskopi en gång, är osäker på vad dom kan se. för mig så hitta dom en inflammation i tarmen.
Hoposs att det kommer gå bra för dig att göra undersökningen, du får gärna skriva sen hur allt har gått.
många Kramsr fina du ❤️❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack detsamma Camilla, du är otroligt fin på in och utsidan och jag är så tacksam för dina kommentarer och all hjälp jag fått av dig ❤🥰 uff, hur tyckte du gastroskopin gick? Var det obehagligt? Jag börjar bli redigt nervös nu alltså.. Tack snälla 🤗 det ska jag göra, bamsestora kramar till dig ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Frida
,
Skulle du kanske kunna tipsa om klänningar man kan ha som gäst på bröllop? Gillar verkligen din stil 😊 kram
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Absolut, kommer upp ett inlägg om det inom kort 🤗kram
nouw.com/nikolinapettersson
Cezia
Cezia,
Gastroskopi är ju via magen så man ser magsäcken osv och kolonoskopi ser man tarmarna ♥ Kommer gå bra! ♥
nouw.com/cezia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack för förtydliganden, det behövde jag 🥰🙏🏻 jag hoppas det kommer gå bra men börjar bli väldigt nervös..❤ kram
nouw.com/nikolinapettersson