Nybyggt hus i framtiden? -

Tips, Inspiration

Okej, vem drömmer inte om att en dag bygga sitt egna hus?
Att få bo i ett helt nybyggt hus, ett hus där ingen tidigare bott och ett hus som är precis som man vill ha de, där allt är och ser ut som precis man alltid drömt? De är ofta jag sitter och kollar på hus, på hemnet och på olika hemsidor där man kan bygga sina egna hus även fast de är långt bort för mig idag så gillar jag att drömma mig iväg i hustankar.

På hemsidan Eksjöhus hittar ni allt man behöver veta för husbygge. Eksjöhus är dem jag skriver detta inlägg tillsammans med, dem är en huskoncern som har kontroll över alla moment, från råvara till inflyttningsfärdigt hus. Med de menar dem att dem är en komplett husleverantör.
Dem gör inte bara hus utan dem har även sågverks- och transportverksamhet, genom deras egna sågverk, kan dem själva ha kontroll på det råmaterial som dem köper in, kapar, hyvlar, målar eller hållfasthetstestar, vilket är för dem en kvalitetssäkring. Dem har och kör även sina egna lastbilar så dem kan garantera att leveransen kommer i tid.

På deras hemsida hittar ni flera olika husmodeller som dem har, de finna väldigt många olika modeller, lite udda men även några mer klassiker, dom har faktiskt inte en enda modell som jag inte tycker är snygg!
De finns otroligt mycket att tänka på innan man bygger ett hus men en dag vill jag bo i ett nybyggt hus.

//Hus 1 // Hus 2 // Hus 3 //

Gillar

Kommentarer

Ida,
Drömmer om att bo i hus nån gång. Att få bygga o designa sitt eget vore underbart!
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Då är vi två 😍 ja de hade verkligen vart en dröm 😍👌
nouw.com/nikolinapettersson
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så bra koncept och fina hus!

nouw.com/sarahlinnsliv
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja verkligen 😍😍👌
nouw.com/nikolinapettersson