Nya träningskläder -

Tips

~ Inlägget är i samarbete med Svensktkosttillskott.se ~

I veckan hämtade jag ut ett paket, ett paket från Svensktkosttillskott.
Jag fick hem ett par SJUKT snygga och framförallt, sköna, tights från märket ICANIWILL, de är nog, på riktigt, bland de skönaste tightsen jag haft på mig, otroligt sköna, sitter som smäck och ja, helt perfekta!

ICANIWILL tights utmärker sig inte enbart genom att vara otroligt snygga, utan även på grund av dess avsaknad av sömmar. Denna sömlösa teknik tillåter tyget att följa figuren bättre, för en ännu bättre passform.
Svenskbaserade ICANIWILL tillverkar träningskläder av högsta kvalitet med fokus på spännande design, snygga mönster och starka färger. Materialet i ICANIWILLs tights kommer till stor del från Italien, ett land som länge legat i framkant i tillverkningen av moderna stretchmaterial.


Mer om märket ICANIWILL:

Idag förser ICANIWILL tränings-Sverige med snygga träningskläder i rolig och annorlunda design. Med specialdesignade mönster och roliga modeller vågar de sticka ut och vara annorlunda på den stora marknaden för träningskläder. Idag levererar ICANIWILL träningskläder till träningsintresserade över hela världen och i sociala medier har ICANIWILLs hashtag #icaniwill delats hundratusentalsgånger. Målet är fortfarande att inspirera och uppmuntra människor till att nå sina mål - och att ingenting är omöjligt.
Plaggen säljs ofta i begränsade upplagor för att skapa en exklusiv känsla. ICANIWILL strävar efter att skapa kläder som hjälper människor nå sina träningsmål och som följer med på varje individs unika träningsresa. "I can I will" är en utmaning till dig själv och resten av världen: "Jag kan göra det och jag kommer att göra det!"

Hos ICANIWILL är kombinationen av funktion och design väldigt viktigt. Materialen i träningskläderna är alltid anpassade för att du ska kunna prestera maximalt under ditt träningspass och plaggen har anpassats utifrån atleter och träningsintresserade för att alltid ha bästa möjliga passform. Alla material är anpassade för ett aktivt liv med funktionsmaterial som håller sig fräscha under träningspassen.
ICANIWILL omtalas ofta för sina snygga mönster och färgstarka träningsplagg och det är idag mer populärt än någonsin att våga sticka ut på gymmet.

ICANIWILL har ett stort sortiment av snygga och funktionella träningskläder. I utbudet finns träningskläder både för herr och dam och under varje säsong uppdateras sortimentet med nya modeller i den senaste designen. I herrsortimentet finns träningsshorts, långärmade träningströjor, träningslinnen, träningstights och mjukisbyxor. I damsortimentet hittar du de populära träningstightsen, sport-BH, träningslinnen och mycket, mycket mer.


Min personliga recension om tightsen och svenskt kosttillskott,:
Jag har beställt från svensktkosttillskott.se flera gånger tidigare och jag blir alltid otroligt nöjd, dem har snabb leverans och de är hög kvalité på produkterna dem säljer så svensktkosttillskott står mig varmt om hjärtat och en hemsida jag ofta tipsar om.
Jag har även sedan tidigare lite träningskläder från märket ICANIWILL och jag kan lova er att de är grym kvalité på deras kläder, dem sitter riktigt snyggt, precis där dem ska och är väldigt bekväma. Eftersom de är så få sömmar på tightsen så gör de att passformen på tightsen blir helgrymma och att dem följer kroppens former perfekt.
Tightsen är gjorda av ett otroligt skönt material, tyget är lite tjockare vilket jag älskar. Märket Gymshark har ett par snarlika tights, lite olika mönstring bara, jag har även haft ett par sådana tights och helt ärligt kan jag verkligen säga att jag gillar ICANIWILL's mer, dem är mer prisvärda och tightsen är skönare och snyggare!


Direktlänk till tightsen: Träningstights

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Emma
,

Älskar deras kläder, och SÅ snygga bilder!!

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla!!! 😘👌🏼 ja deras kläder är riktigt bra och snygga!
nouw.com/nikolinapettersson
Emiz
Emiz,
Super snygga! Älskar gråa träningstights 😍
nouw.com/emiz
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Håller helt med dig! 😘 supersnygga och sköna 😘👌🏼
nouw.com/nikolinapettersson
Emiz
Emiz,
Kan tänka mig att dem är riktigt sköna😍💕
nouw.com/emiz
M
,

Alltså din kropp kvinna!!! DRÖM! Och riktigt snygga tights, I can I will's kläder är så snygga!

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men herregud, tusen tusen tack 💕 Ja älskar deras kläder och dessa tights är 😍👌🏼
nouw.com/nikolinapettersson
emelieekman
emelieekman,
Gud så snygga tights!! 😍
nouw.com/emelieekman
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja dem är supersnygga och sköna!! 😍😍👌🏼
nouw.com/nikolinapettersson
alicemalmstrom
alicemalmstrom,

sååå snygga och verkligen jättefina bilder! Älskar ICIW <3

nouw.com/alicemalmstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla finaste Alice 😍❤ ja då är vi två 😍👌🏼
nouw.com/nikolinapettersson